Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

“Tapieri” Splendid Palace izrādīs līdz marta beigām

Easyget.lv, 21.03.2014. 10:49

Dokumentālo spēli “Tapieris” kino Splendid Palace turpinās izrādīt līdz 31. martam.
“Tapieri” Splendid Palace izrādīs līdz marta beigām

Ilonas Brūveres filma “Tapieris” vēsta par mūziķa Oskara Stroka dzīvi. Tas ir stāsts par pianistu un krogus muzikantu, patiesu mīlētāju, neveiksmīgu komersantu un Tango karali. Eiropas deju klubos un restorānos aizvien vēl skan Stroka tango mūzika, nereti neatpazīstot tās autoru. Stroks cīnās par savu mūziku laikā, kad pasauli pāršalc pirmā ekonomiskā krīze. Šodienas realitātei divdesmit pirmais gadsimts piedāvā līdzīgu scenāriju. Ošers Stroks ar nemitīgajiem parādiem un neveiksmēm mīlas frontē ir kļuvis par mūsdienu prototipu, kas vienmēr iekuļas kādās jaunās, neadekvātās nepatikšanās. atstājot aiz sevis izmisuma pilnu un noslēpumiem apvītu dzīvesstāstu. Stroka leģenda sākas pie klavierēm provinces kinoteātrī pirms gadu simta, kad viņu pirmoreiz apbur mēmā kino kustīgās bildes.

Galvenajās lomās Marija Bērziņa, Gints Grāvelis , Jakovs Rafalsons un Andris Bulis. Scenārija autore un režisore Ilona Brūvere.

Foto: Publicitātes foto

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV