Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

„Future Shorts” treileru „White Trash” baļļuks

Mārtiņš Vaters, 26.05.2007. 23:00 | komentāri (2)

Savā gada jubilejā „Future Shorts” neaprobežojās tikai ar īsfilmām. Andrejsalas Korpusu cehā tika sadzīti vairāki balti treileri, uzbūvēta pamatīga skatuve un uzaicināti interesanti mākslinieki, kas rezultātā pasākuma baudītājiem lika sevi pārsteigt ar kolorītu apkārtējo noskaņu.
„Future Shorts” treileru „White Trash” baļļuks

Galerijas:

Jau pulksten 20:00 Andrejsalas Korpusu cehā durvis bija vēris „Future Shorts” 1. gada jubilejas pasākums ar nosaukumu „White Trash”, kas esot kā veltījums Amerikas treileru parkiem un visiem pastāstiem – kas vijas ap šādiem balto „riteņmājiņu“ plačiem.

Apmeklējot pasākumu, man nebija jāsūdzas par to, kur „piemest“ acis vai ausis, jo ceha divos stāvos bija mežonīgi daudz interesantu vietu un lietu – ko apskatīt.Lielajā zālē nonstopā skanēja mūzika, ko labu prāt skandināja Dj Zagga un Linarda Kullesa sabiedrība. Pašā zālē bija izvietoti vairāk baltie treileri, kuros bija salikti visāda veida jauno mākslinieku garadarbi dažādu māksliniecisko izpausmju veidos. Darbojās arī neliels „Treilerbāriņš“, kurā laipns bārmenis, par noteiktu naudiņas summu, iepriecināja visus šķidrumu uzņemt gribētājus. Uzkāpjot uz orto stāvu, atduros pret nelielas platības telpu, kurā bija iespēja noskatīties veselu ciklu ar „Future Shorts“ piedāvātajām īsfilmām, kuras varēja skatīties pat vairākas reizes pēc kārtas, ja vien bija vēlme. Nokāpjot atpakaļ uz pirmo stāvu, bija iespēja iečāpot jauno mākslinieku veikalgalerijā „Biezpiens“, kurā bija pamatīga mākslinieku fantāziju galaproduktu savā īpašumā iegādes iespēja, sākot ar auskariņiem, origami putniņiem, krekliņiem, cepurēm un vēl daudz dažādām lietām.

Pasākuma norises vietas ārpusē - virs ieejas, gozējās pārītis uz jumtiņa uzstutēti flamingo, kuri vēroja vai viss notiek pēc plāna, kā arī liels lampiņuzraksts – „White Trash“! ārā bija galda teniss – ja nu kādam sagribas kādu fiziskāku aktivitāti un aī daži dīvāniņi, ja nu fiziskās aktivitātes ir pamatīgi nokausējušas.

Vakara gaitā lielajā zālē uzstājā gan jau iepriekš minētie dīdžeji Zagga un Linards,gan jauns sythi pop projekts „Lauksaimniecības enciklopēdija“, gan elektroniskās mūzikas pārstāvji „FuckForFriendship“, gan viesmākslinieki no Islandes „Cocktail Vomit“ un Dj Thor, kurš ir sastrādājies savā „dīdžejošnas“ laikā arī ar tādām pasailes zvaigznēm kā „Bjork“ un „Sigur Ros“.

Pasākums ir ideāli noorganizēts un visa pasākuma laikā nav neviena brītiņa, kad būtu bijis garlaicīgi. Gaidām nakošo!
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV