Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

“Labākais cilvēks Tahkurannā” un “Nacionālais attīstības plāns” pēdējo reizi šosezon

Easyget.lv, 24.03.2014. 14:36

Dirty Deal Teatro aprīlī divas skatītāju iemīļotas izrādes tiks spēlētas pēdējo reizi 2013/2014 gada teātra sezonā. 2. aprīlī plkst. 19:00 skatītāji pēdējo reizi šajā sezonā tiksies ar aizrādes “Nacionālais attīstības plāns” varoņiem, 19. aprīlī plkst. 19:00 notiks izrāde “Labākais cilvēks Tahkurannā”.
“Labākais cilvēks Tahkurannā” un “Nacionālais attīstības plāns” pēdējo reizi šosezon

Izrāde “Nacionālais attīstības plāns” vēsta par 68 lapas garu dokumentu, kuru īstenojot, Latvijas iedzīvotāji pēc septiņiem gadiem būs divreiz turīgāki, izglītotāki un laimīgāki. Kopš pirmizrādes 2012. gada decembrī ir bijusi viesizrādēs gan Latvijas pilsētās, gan ārzemēs un izrāde 2. aprīlī būs četrdesmit piektā tās mūžā. Izrādi veidojuši dramaturgs Jānis Balodis, režisors Valters Sīlis un scenogrāfs Uģis Bērziņš. Savukārt šobrīd Jānis Balodis un Valters Sīlis kopā strādā jaunā projektā “Kultūras fantoms”, kur komandā ir arī režisors Kārlis Krūmiņš un māksliniece Ieva Kauliņa. “Kultūras fantomu” veidojot, mākslinieki sev uzdod jautājumus par Latvijas kultūras kanona jēgu un nozīmību Latvijas iedzīvotāju dzīvē un kultūras dzīvē.

Andra Kalnozola romantiskā igauņu komēdija “Labākais cilvēks Tahkurannā” pēdējo izrādi šajā sezonā piedzīvos 19. aprīlī. Galveno lomu izrādē spēlē Jaunā Rīgas teātra aktieris Ivars Krasts. Šajā izrādē viņš ir Madis Suvisilds, sevī un Igaunijā apmaldījies students. Izrādē piedalās arī Lienīte Osipova, Edgars Kaufelds un Jurģis Spulenieks. Režisors un dramaturgs Andris Kalnozols, Ivars Krasts un Jurģis Spulenieks sastopami arī pašā jaunākajā Dirty Deal Teatro izrādē “Mazie jautājumi”, kas pirmizrādi piedzīvos 24. martā.

Vairāk informācijas teātra mājaslapā www.dirtydeal.lv/teatro un www.draugiem.lv/Dirty-Deal-Teatro

Biļetes var iegādāties iepriekšpārdošanā “Biļešu Paradīze” kasēs un internetā http://www.bilesuparadize.lv/events/venue/486

Foto: Izrāde “Labākais cilvēks Tahkurannā” . Foto (c) Māris Reksnis

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV