Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Novembrī Rīgā viesosies Cirque Éloize no Kanādas

Easyget.lv, 24.03.2014. 16:52

18. novembrī „Arēnā Rīga” viesosies cirka trupa Cirque Éloize hallē no Kanādas, Latvijas skatītājiem piedāvājot pasaulē augsti novērtēto izrādi „Cirkopolis”.
Novembrī Rīgā viesosies Cirque Éloize no Kanādas

„Cirkopolis” ir modernā cirka šovs, kurā apvienoti pārsteidzoši akrobātikas, dejas un teātra elementi. Uz skatuves izvietotajos milzu ekrānos demonstrētās video projekcijas aizved skatītāju iespaidīgā industriālā pasaulē, kur fantāzija provocē realitāti un kur urbāno anonimitāti un vientulību iekrāso multitalantīgo akrobātu priekšnesumu vieglums. Radot šova vizuālo noformējumu, tā autorus iedvesmojusi Frica Langa ikoniskā filma „Metropole” (1926), Terija Giljama „Brazīlija” (1985), kā arī vairāki Franca Kafkas darbi.

„Cirkopolis” ir kā robežšķirtne starp iztēli un īstenību, individualitāti un kolektīvismu, starp robežām un to pārkāpšanu. To raksturo gan elpu aizraujošs izaicinājums cilvēka fiziskajām spējām, gan rotaļīgs un labsirdīgs humors.

Cirque Eloize radies 1993.gadā un, pastāvīgi attīstoties un piesaistot labākos profesionāļus, tas šobrīd kļuvis par vienu no mūsdienu cirka mākslas līderiem. 20 gadu laikā ar 10 dažādiem šoviem tas uzstājies vairāk nekā 440 pilsētās 40 valstīs, un tajā dažādos projektos strādā vairāk kā 100 mākslinieku.

Biļetes uz to iespējams iegādāties visās „Biļešu servisa” tirdzniecības vietās.

Foto: Cirque Éloize izrāde „Cirkopolis". Foto (c) flickr.com/ Penn State

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV