Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Radošo darbu galerijā atklās izstādi „Grafikas maģija”

Easyget.lv, 26.03.2014. 08:45

No 27. marta līdz 21. aprīlim Radošo darbu galerijas Izstāžu telpā, Artilērijas ielā 9, Rīgā, būs skatāma Grafikas Darbnīcas izstāde „Grafikas maģija”, kas jau viesojusies Rīgas un citu pilsētu izstāžu telpās.

Izstāde „Grafikas maģija” pirmo reizi eksponēta 2012. gadā t/c Galerija Centrs, un kopš tā laika bijusi skatāma Grobiņā, Aizputē un Kazdangā. Radošo darbu galerijas Izstāžu zālē skatītajiem būs iespēja novērtēt Grafikas darbnīcas audzēkņu, gan pasniedzēju dažādās grafikas tehnikās veidotus darbus, starp tehnikām - linogriezums, aukstā adata, oforts, akvatinta, monotipija, kartondruka u.c. Turklāt dāžādu formātu darbus, sākot no miniatūras līdz lielformāta novilkumiem, viedojot spilgtu un daudzveidīgu ekspozīciju.

Grafikas darbnīcu izstādē pārstāvēs gandrīz visi tās dalībnieki vecumā no četriem līdz 14 gadiem, un profesionālas mākslinieces – grafiķes Elīna Elere, Mētra Drulle, Inda Kauliņa, Ieva Rituma un Ieva Helmūte, kuru vadībā ikdienā darbojas jaunie mākslinieki.

Izstāde atvērta apmeklētājiem darbadienās no 10 – 19.00 un sestdienās no 11 – 15.00. Atklāšana 27.martā plkst. 18.00.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV