Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

"Da Vinči dēmoni" ar jaunām fantāzijām atgriežas pie TV skatītājiem

Easyget.lv, 28.03.2014. 12:11

Vēsturiskās fantāzijas žanra mīļotājiem par prieku piektdien, 28.martā, televīzijas kanālā "Fox" ar 2.sezonu atgriežas krāšņais un vērienīgais seriāls "Da Vinči dēmoni" ("Da Vinci's Demons"), kas stāsta par Renesanses laikmeta diženākā ģēnija un, iespējams, visu laiku talantīgākā cilvēka Leonardo da Vinči jaunības gadiem.
"Da Vinči dēmoni" ar jaunām fantāzijām atgriežas pie TV skatītājiem

Kā pastāstīja "Fox International Channels" (FIC) sabiedrisko attiecību konsultants Kārlis Bikšus, jaunā sezona sāksies ar politisku haosu Renesanses šūpulī Florencē. Tās galva Lorenco Mediči ir uz nāves gultas, bet jaunajam Leonardo kopā ar uzticamajiem līdzgaitniekiem ir jāsakopo visi spēki, lai nosargātu pilsētu no varaskārās Romas katoļu baznīcas tīkojumiem.

Jauneklis iemanto jaunus ienaidniekus, kuri salīdzinājumā ar pāvesta Siksta spēkiem ir vēl ļaunāki. Leonardo arī uzzina vairāk par pirmskristietības kultu "Mitras dēli" un mistisko Lapu grāmatu, kā arī noslēpumus, kas saistīti ar viņa māti. Viņš nokļūst inku impērijas centrā un Dienvidamerikas valstī Peru un ir spiests pārvērtēt visu, ko līdz šim zinājis par pasauli un savu izcelsmi.

Seriāls ir piedzīvojumiem bagāts šovs, kurā nav tabu tēmu. Sekss, skandāli, slepkavības, intrigas, spiegošana, nodevības, mistika - tie visi ir seriāla atslēgvārdi!

"Da Vinči dēmoni" jau ar pirmo sezonu iekaroja skatītāju sirdis un kritiķu atzinību. Seriāls izpelnījās divas prestižās "Primetime Emmy" balvas - par labāko ievadā skanošo muzikālo tēmu un par labāko ievada titru dizainu.

Otrajā sezonā galvenajā lomā atkal iejuties pievilcīgais britu aktieris Toms Railijs, bet Florences skaistuli Lukrēciju Donati, kas iededzina kaisli arī jaunā Leonardo sirdī un miesā, tēlo apburošā Lora Hadoka.

Skaties seriāla "Da Vinči dēmoni" 2 sezonu kanālā "Fox" piektdienās, plkst. 20.00, sākot no 28.marta!

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV