Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Rīgas cirkā atgriežas dresētie ziloņi

Easyget.lv, 28.03.2014. 16:33

Rīgas cirkā no 28. marta tiks piedāvāta jauna programma "Ceturtā dimensija", kurā piedalīsies Austrumeiropas, Rietumeiropas un Latvijas cirka mākslinieki ar dažādu cirka žanru numuriem. Programmas nagla - ziloņi no Āfrikas un Indijas.
Rīgas cirkā atgriežas dresētie ziloņi

Viens no galvenajiem jaunās programmas notikumiem ir dresēto cirka ziloņu atgriešanās Rīgas Cirkā. No Šveices ir ieradies cirka mākslinieku duets Duo Soleva kopā ar saviem gandrīz astoņu tonnu smagajiem audzēkņiem - 35 gadīgo Sabu no Āfrikas un 30 gadīgo Burmu no Āzijas

Starp spilgtākajiem izrādes dalībniekiem - unikālā ekvilibristu Markinu grupa, kas par priekšnesumu "Ekvilibristi uz spolēm “Gandrīz nopietni”" - 2012.gadā Parīzes festivālā izcīnīja sudraba medaļu, 2013.gadā Montekarlo festivālā - bronzu, 2013.gadā Monreālas (Kanāda) festivālā - “Čarlija Čaplina Zelta kausu”; par priekšnesumu " Ekvilibristi ar peršiem “Nopietni ļaudis” "- 2011.gadā Kubā – Rekordistu nosaukuma ieguvēji.

Daudzveidīgajā divu stundu garajā cirka programmā piedalīsies klauns Knock (Vācija) ar jauniem jokiem, gaisa vingrotāji un lokanības fenomeni, žonglieri no Lietuvas, gudrie kaķi.

Programma "Ceturtā dimensija" būs skatāma līdz 11.maijam.

Biļešu cenas no 7 līdz 20 eiro. Biļetes nopērkamas Rīgas Cirka biļešu kasē un Biļešu Servisa sistēmā, www.bilesuserviss.lv.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV