Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Raivo Freimanis atklās foto izstādi „Vasaru gaidot...”

Easyget.lv, 01.04.2014. 10:53

No 1.aprīļa līdz 6. maijam Jelgavā, Lielajā ielā 13 skatāma Jelgavas fotomākslinieka Raivo Freimanis fotogrāfiju izstāde „Vasaru gaidot...”.

Raivo Freimani saista dabas ainavas un skati - tie sniedz iedvesmu mākslas fotogrāfiju radīšanai, kā arī relaksācijas iespējas pēc intensīvas darba nedēļas. Caur tēliem, gaismu, ēnu, krāsu un formu viņa darbi stāsta par skaistumu dabā, kas veldzē un dod prieka dzirksti nogurušam prātam un dvēselei. Autors piedāvā ielūkoties savu sajūtu paletē un to, kādās krāsās mirdz pasaule, kuru redzam sev apkārt.

Raivo Freimaņa foto galerijas ir daudzveidīgas - tajās redzami arī ārvalstu diplomāti (piemēram, Francijas un Kanādas vēstnieki, vairāki Francijas vēstniecības atašeji), izcilas Latvijas personības (O.Spārītis, I.Lancmanis, B.Rivža u.c.), spilgti notikumi Latvijas kultūras dzīvē. Ievērojamu vietu fotogrāfa radošajā un profesionālajā darbībā ieņem kāzu un kristību iemūžināšana, jo šie notikumi, būdami mīlestības un pozitīvu emociju piestrāvoti, ilgstoši paliek atmiņā arī fotomāksliniekam. Turklāt, tie prasa īpašu profesionālo meistarību un ļauj apliecināt sevi kā radošu personību.

Savu talantu un prasmes Raivo Freimanis ir izkopis, pilnveidojot radošo darbību daudzu gadu garumā. Tagad viņš ir zināms ne tikai Latvijā, bet arī vairākās ārvalstīs, tostarp, Japānā, Portugālē, Polijā, Lietuvā. Ir piedalījies 20 kopizstādēs un iekārtojis trīs personālizstādes.

Ekspozīcija „Vasaru gaidot...” būs skatāma no 1.aprīļa līdz 6. maijam Lielajā ielā 13, 1.stāvā, partijas „Vienotība” atvērtajā birojā. Tikšanās ar autoru pie kafijas tases notiks 1.aprīlī no pulksten 17.30 līdz 18.30. Visi tiek laipni aicināti!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV