Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Piedzīvojumu komēdiju „Ātrvilciens Maskava–Krievija” Latvijā sāks demonstrēt aprīļa beigās

Easyget.lv, 01.04.2014. 11:50

No 25. aprīļa kinoteātros Latvijā sāks demonstrēt Krievijas piedzīvojumu komēdiju „Ātrvilciens Maskava–Krievija” ar Holivudas zvaigžņu piedalīšanos.
Piedzīvojumu komēdiju „Ātrvilciens Maskava–Krievija” Latvijā sāks demonstrēt aprīļa beigās

Filmas centrā ir slavaskārais emuārrakstītājs Sergejs (atveido Sergejs Svetlakovs). Viņš sapņo uzņemt video, kas internetā tiktu skatīts miljoniem reižu, tādēļ viņam vienmēr pa rokai ir kamera. Jaunekļa zvaigžņu stunda pienāks tad, kad viņš atradīs vietu, kur redzams miljonu vērts skats.

Tādus kadrus Sergejs cer nolūkot vairāk nekā 9000 kilometru garajā dzelzceļa maršrutā Maskava–Vladivostoka. Ne jau katram pietiktu dūšas nedēļu pavadīt vilcienā kopā ar vietējiem tūristiem, taču Sergejs ar to neaprobežojas. Lai nebūtu, ko zaudēt, viņš, likdams ķīlā visu savu mantu, apgalvo, ka, ieradies Āzijā, noglāstīs Amūras tīģeri un nofotografēsies kopā ar to.

Sergejs nav īpaši tālredzīgs, tomēr apzinās, ka vilciens nav tikai transporta līdzeklis, tajā kūsā daudz īstāka dzīve nekā internetā. Ceļojuma sākumā Sergejs sastop amerikānieti Milu (pareizāk sakot, uzkrīt viņai virsū no augšējās guļasvietas), īstu krievu izcelsmes Holivudas zvaigzni (atveido Margarita Ļevijeva). Viņa brauc uz Vladivostoku, lai piedalītos filmā par Otrā pasaules kara lidotājiem. Maskavā viņa lidojusi kopā ar kara veterānu, tagadējo pilotāžas instruktoru, un iedzīvojusies nepārvaramās bailēs no lidojumiem.

Ceļojot pa Krieviju, pasažieriem gadās ne tikai prieki, bēdas un piedzīvojumi, jāsastop arī ne gluži intelektuāli, ne gluži mūsdienīgi ceļabiedri ne gluži skaidrā prātā. Filmas veidotāji lieliski atainojuši gaisotni vilcienā leģendārajā dzelzceļa maršrutā un parādījuši, kas gaida izklaidīgu pasažieri, ja viņš atpaliek no vilciena un attopas neprognozējamās Krievijas bezgalīgajos plašumos.

Lomās: Sergejs Svetlakovs („Egles”, „Rūgts”, „Džungļi”), Margarita Ļevijeva („Linkolns advokātam”, „Brunču mednieks”, „Neredzamais”), Ingeborga Dapkūnaite („Dieva tiesa”, „Septiņi gadi Tibetā”, „Intermeitene”), Pāvels Derevjanko („Rževskis pret Napoleonu”), Maikls Medsens („Nogalināt Billu”) u.c.

Ātrvilciens Maskava–Krievija

  • Pirmizrāde Latvijā: 25.04.2014
  • Režisors: Igors Vološins
  • Žanrs: Piedzīvojumu komēdija
  • Valsts: Krievija, 2014

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV