Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Andris Bulis ar monoizrādi "Face Book. Post Scriptum" viesosies Dikļu pilī

Easyget.lv, 01.04.2014. 14:52

12. aprīlī viens no populārākajiem jaunās paaudzes aktieriem - Andris Bulis aicina uz Dikļu pili, kur būs iespēja redzēt viņa jaunāko monoizrādi "Face Book. Post scriptum".
Andris Bulis ar monoizrādi "Face Book. Post Scriptum" viesosies Dikļu pilī

Izrāde „Face Book. Post scriptum" stāsta par mūsdienu cilvēka dzīvi virtuālajā pasaulē, kas pilna ar smieklīgām realitātēm, kurā Avatari kļūst tuvāki un mīļāki nekā reālie draugi vai tuvinieki...

“Izrādes tapšanas laikā analizēju tos sociālo tīklu lietotājus, kas seko man vai Poļiščukai, un tādējādi sanāk, ka šie sociālo tīklu lietotāji savā ziņā ir izrādes autori,” stāsta Bulis. Viņš izrādē iejutīsies Tomasa Bertāna lomā.

“Izrādē mēģināšu izprast, kurā brīdī mēs kļūstam atkarīgi no sociālajiem tīkliem,” stāsta aktieris. Bulis piebilst, kopš sācis sociālajos tīklos popularizēt topošo izrādi, daudzi jaunākās paaudzes ļaudis izrādījuši interesi un vēlmi palīdzēt. “Līdz šim pat nezināju, ka teātra, mākslas un sociālo tīklu savienojumam ir tāds spēks!”

Izrāde, kuras autors ir Nargizs Baghiradze, ir daļa no starptautiska projekta, kas tiek realizēts Igaunijā, Krievijā un Vācijā, kur arī top šī autora lugas iestudējumi. Latvijas iestudējuma režisore - Gaļina Poliščuka.

Izrādes sākums plkst. 16:00. Biļetes cena 10 EUR / 7.02 Ls. Biļetes pieejamas Dikļu pilī un Biļešu paradīzes kasēs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV