Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Kultūras ceļvedī – Karloss Čipa un Čehu filmas festivāls

easyget.lv, 03.04.2014. 15:06

Akadēmiskās mūzikas mīļotājus aprīli aicinām ievadīt koncertos gan starptautisku mūziķu koncertos, gan piedzīvot pašmāju komponistu pirmatskaņojumus. Kino cienītājus valdzinās Čehu filmas festivāls, kamēr uz jautrām dzimšanas dienas svinībām aicinās divi Rīgas klubi. 
Kultūras ceļvedī – Karloss Čipa un Čehu filmas festivāls

Ceturtdien, 3.aprīlī, Rīgas Sv. Pētera baznīcā notiks festivāla „Latvijas Jaunās mūzikas dienas 2014” noslēguma koncerts „Veltījums Rīgai”.
Plkst. 19.00 Cēsu Izstāžu namā koncertēs pianists un komponists Karloss Čipa no Vācijas. Koncerts gaidāms arī dienas vēlāk, 4. aprīlī, Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā un 5. aprīlī teātra namā “Jūras vārti” .
Plkst. 21:30 Kaņepes Kultūras centrā uz improvizācijas vakaru aicina trio Zapte.
Ģertrūdes ielas teātrī ar solo izrādi „Wonder” uzstāsies amerikāņu laikmetīgās dejas horeogrāfe Mišele Bulē no Ņujorkas.
No 3. līdz 7. aprīlim kinoteātris KSuns notiks Čehu filmu festivāls, piedāvājot noskatīties godalgotas dažādos laikos tapušas filmas.

Piektdien, 4. aprīlī, galerijā „Daugava” tiks atklāta gleznu izstāde „Šī vieta kaut ko stāsta”.
Plkst. 19:00 Rīgas Domā notiks koncerts „J.S. Bahs. Ē. Ešenvalds. Pasijas”, kurā pirmatskaņojumu piedzīvos starptautiski atzītā latviešu komponista Ērika Ešenvalda Lūkas pasijas.
Plkst. 20.00 Rīgas Kongresu namā koncertu sniegs britu grupa „The Crimson Projekct”.
No plkst. 21:00 klubs „Nabaklab” aicina uz 4.gadu jubilejas pasākumu. Piedalīsies Lapko, Marta Migla, Mūžamežs un Radio Naba dīdžeju komanda.

4. gadadienu aicina svinēt arī kultūras bārs „Sapņi un kokteiļi”, sestdien, 5. aprīlī, aicinot uz Sviesta balli olimpiskā garā. Būs muzikāli pārsteigumi no grupām „ČČ”, „Resnie putni” un „Transleiteris”.
Plkst. 19:00 Splendid palace uzstāsies džeza zvaigzne China Moses Starptautiskā džeza mākslinieku konkursa Riga Jazz Stage 2014 noslēgumā.
Arēnā Rīga notiks šovs Metall All Stars, kurā apvienojušies metāla mūzikas smagsvari.

Svētdien, 6. aprīlī, plkst. 18:00 Liepājas Olimpiskajā hallē uz 50. jubilejas koncertu "Kādā brīnišķā dienā" aicina Ainars Virga.

Foto: Somu indie grupa Lapko. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV