Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Latviski iznākusi jauna Marka Levī grāmata

Easyget.lv, 03.04.2014. 17:29

Apgāda Kontinets sērijā "Jauna franču līnija" nākusi klajā Marka Levī grāmata „Aiziet, lai atgrieztos”.
Latviski iznākusi jauna Marka Levī grāmata

Endrū Stilmens, slavens laikraksta New York Times reportieris, tikko ir apprecējis mūža mīlestību Valēriju un tuvojas augstākajam karjeras lēcienam visas savas dzīves laikā. Negaidot viņš nonāk dramatiskā situācijā. Viņam ir jāizvēlas – vai nu jāpabeidz iesāktais darbs žurnālistikā, vai arī jānostājas ceļā savam liktenim. Neprātīgā skrējienā no Ņujorkas līdz Buenosairesai reportieris iekļūst reibinošu notikumu virknē...

Miljoniem lasītāju mīlēts, cienīts un pielūgts, pasaulslavenais autors Marks Levī
valdzina lasītāju, kopā ar romāna varoņiem ļaujot izbaudīt saspringtas gaidas, kaisli, ik mirkli izgaršojot dzīves krāsas un nianses.
Romantika, dzirkstošs humors un sižeta dinamika lieliski raksturo autora talantu. Reibinošu kolīziju pilns stāsts par pirmo mīlestību un jūtām, kas dzīvo mūžīgi.

Marks Levī ir viens no populārākajiem mūsdienu franču rakstniekiem un nepārspēts sentimentālā romāna meistars, kura darbi tulkoti 48 valodās. Autors sarakstījis 14 romānus, kuri pārdoti vairāk nekā 30 miljonos eksemplāru visā pasaulē. Stīvens Spīlbergs par diviem miljoniem dolāru iegādājies Marka Levī romāna ekranizācijas tiesības.

No franču valodas tulkojusi Dina Kārkliņa, vāka dizains Artūrs Zariņš, 384 lpp..

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV