Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Laikmetīgās mākslas nakts Akti Naktī rīkotāji aicina pieteikties brīvprātīgos

Easyget.lv, 04.04.2014. 12:44

17. maijā Liepājā notiks starptautiskā akcija „Muzeja nakts”, kuras ietvaros durvis vērs pilsētas muzeji un lielais kultūras notikums „Akti Naktī”. Lai izdotos radīt svētkus, pasākuma veidošanā aicināts iesaistīties ikviens liepājnieks.

Brīvprātīgo palīdzība nepieciešama pasākuma veidošanas procesā gan pirms pasākuma, gan pasākuma laikā un pēc tā. Vietu iekārtošana, dalība pasākuma ievadakcijās, darbošanās informācijas punktos, kā arī aktīva līdzdalība 17. maija nakts pasākuma sagatavošanā un norisē, tās ir galvenās aktivitātes, kurās aicina iesaistīties brīvprātīgos.

Liepājas Kultūras pārvalde brīvprātīgajiem izsniegs apliecinājumu par brīvprātīgā statusu, kas veiksmīgi papildinās jebkuru darba pieredzes aprakstu. Iesaistīšanās pasākumu organizēšanā ikvienam sniedz ne tikai jaunu darba pieredzi, bet arī iespējas iegūt jaunas zināšanas, prasmes un sociālos kontaktus.

Pieteikties iespējams, rakstot e-pastu uz adresi: aktinakti@gmail.com, vai zvanot uz mobilo tālruni galvenajai brīvprātīgo koordinatorei Laurai Vēberei, mob. 26194419. Pirmā brīvprātīgo tikšanās notiks 10. aprīlī plkst. 16.00 Liepājas Universitātē Lielā ielā 14, 3. stāvā, 317. telpā.
Vairāk informācijas par pasākumu, aicinām lasīt Liepājas Kultūras pārvaldes mājas lapā www.liepajaskultura.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV