Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Rīga 2014 aicina pieteikties brīvprātīgos aģentus

Easyget.lv, 04.04.2014. 16:35

Tā kā ir aizvadīts Rīgas kā Eiropas kultūras galvaspilsētas pirmais ceturksnis un strauji tuvojas aktīvākais, bagātākais kultūras notikumu posms, nodibinājums „Rīga 2014” aicina vienoties brīvprātīgo pulkam.
Rīga 2014 aicina pieteikties brīvprātīgos aģentus

Līdz 9. aprīlim turpinās brīvprātīgo pieteikšanās pirmā kārta pasaulē lielākajam koru mūzikas festivālam - Pasaules koru olimpiādei, kas notiks Rīgā no 9. līdz 19. jūlijam. Pasaules koru olimpiāde ir vērienīgākie koru dziedāšanas svētki, kuros vienlaikus uzstāsies 488 kori no 60 valstīm - kopā 20 000 dalībnieku. Ikviens vēl var pagūt pieteikties un palīdzēt veidot olimpiādi, kļūstot par vienu no 1200 labākajiem brīvprātīgajiem aģentiem.

„Nordea Rīgas maratonam” brīvprātīgie varēs reģistrēties no 7.aprīļa, kur paralēli ierastajiem uzdevumiem – trases tiesnešu palīgs, enerģijas punktu darbinieks, „EXPO” - šogad būs iespēja kļūt par īpašā „Kultūras kilometra” notikumu realizētāju. Aprīļa vidū sāksies arī pieteikšanās kultūras vasarnīcas „Esplanāde 2014” – Eiropas kultūras galvaspilsētas notikumu vasaras rezidences palīgu misijām, kas savu darbību šogad sāks jau 29.aprīlī.

Ņemot vērā brīvprātīgo kustības popularitāti, nodibinājums informē, ka ar aprīli tiks dota iespēja piedalīties arī organizētām brīvprātīgo komandām - vienībām no dažādām skolām/augstskolām/uzņēmumiem vai citām organizācijām, iesaistoties gan īstermiņa, gan ilgtermiņa projektu realizācijā. Lai pieteiktos, jāsūta savas komandas/vienības vēlme uz e-pastu: brivpratigais@riga2014.org un jānorāda projekts, kura realizācijā vēlaties piedalīties vai arī , ja nevienu konkrētu neesat izvēlējušies, jānorāda vēlamais darbošanās laiks.

Šobrīd izveidojusies veiksmīga sadarbība ar vairākām augstskolām, kas nedēļas garumā darbosies kultūras vasarnīcā „Esplanāde 2014”, kā arī ar Rīgas aktīvo senioru apvienību „RASA”, kas darbojas kā brīvprātīgie nodibinājuma „Rīga 2014” birojā. Izveido savu komandu arī Tu! Plašāka informācijas par pieteikšanos mājas lapā: www.piedalies.riga2014.org

„Rīga 2014” brīvprātīgo programma darbojas jau trešo gadu un ir kļuvusi par vienu no lielākajām brīvprātīgo darbības koordinācijas struktūrām Rīgā. Patlaban programmā aktīvi iesaistījušies 2776 brīvprātīgie no 14 līdz pat 76 gadu vecumam.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV