Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

"Troņu spēle" atgriežas - cīņa par varu nebeidzas nekad

Easyget.lv, 07.04.2014. 09:46

Visiem vēsturiskās fantāzijas žanra faniem par prieku pirmdien, 7.aprīlī, televīzijas kanālā "Fox" atgriežas episkais kulta seriāls "Troņu spēle" ar jaunāko, 4.sezonu, informē "Fox International Channels" (FIC) sabiedrisko attiecību konsultants Kārlis Bikšus.
"Troņu spēle" atgriežas - cīņa par varu nebeidzas nekad

Divos izdomātos kontinentos Vesterosā un Eosā turpina plosīties asiņaina cīņa par tiesībām uz Dzelzs kroni. Seriāla vizuāli un emocionāli spēcīgie otas triepieni neparasti izteiksmīgi parāda visu cilvēcisko kaislību paleti - sazvērestības, iekāri, intrigas, viltu, nodevību, godkāri, mīlestību.

Jaunāko globālo norišu kontekstā "Troņu spēle" vēl vairāk aktualizē varas fenomena būtību un apliecina - visam reiz pienāk gals, bet cīņa par varu ir nebeidzama. Mediji kā tēlainās izteiksmes līdzekli pirms vairākiem gadiem sāka lietot vārdu salikumu troņu spēles, lai raksturotu spēcīgas konfliktsituācijas globālajā arēnā. Pēdējā laika notikumi Ukrainā spilgti izgaismo - troņu spēlēm cienīgi sižeti tiek izspēlēti arī reālajā dzīvē un piepildās tas, kas iepriekš šķita iederamies vien iztēles apcirkņos.

Seriāla veidotāji sola, ka jaunākā sezona pārspēšot visas iepriekšējās - vēsturiskās fantāzijas lidojums uzņems apgriezienus, darbība kļūs vēl dinamiskāka un piesātinātāka, bet asiņu jūra - vēl dziļāka.

Līdztekus daudziem jauniem tēliem jaunajā sezonā turpinās darboties lielākā daļa skatītāju iemīļoto varoņu - viņu vidū Tīrions Lanisters (Pīters Dinkleidžs), Dinerīsa (Emīlija Klārka), Arja Stārka (Meisija Viljamsa) un Džons Sniegs (Kits Haringtons).

"Troņu spēle" ir saņēmusi augstu kritiķu vērtējumu, savukārt Dinkleidžs par Tīriona lomu sumināts kā labākais otrā plāna aktieris, tiekot pie prestižajām "Emmy" un "Golden Globes" balvām. Pats seriāls par 2.sezonu izpelnījās sešas "Creative Arts Emmy" godalgas. Savukārt Dinerīsas lomas tēlotāju Emīliju Klārku vīriešu interneta žurnāls "AskMen" nesen atzina par pasaulē iekārojamāko sievieti 99 pretendenšu konkurencē.

Skaties "Troņu spēles" 4.sezonas sērijas kanālā "Fox" pirmdienās, plkst, 21.00, sākot no 7.aprīļa! Pirmizrādi Latvijā varēsiet vērot gandrīz vienlaikus ar 4.sezonas pirmo sēriju ASV.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV