Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Liepājā atklās Pianisma zvaigžņu festivālam veltītu izstādi

Easyget.lv, 07.04.2014. 12:09

14. aprīlī plkst. 18:00 Liepājas kafejnīcā Darbnīca tiks atklāta izstāde, kas veltīta Starptautiskajam Pianisma zvaigžņu festivālam.

Izstādē būs iespēja apskatīt Gunāra Kopštāla, Jāņa Vecbrāļa un Mārtiņa Sīļa fotogrāfijas no iepriekšējo gadu Pianisma zvaigžņu festivāliem.

Izstādes atklāšanā piedalīsies Liepājas Simfoniskā orķestra valdes loceklis Uldis Lipskis. Muzikālu priekšnesumu sniegs orķestra mūziķi Linda Lapa (vijole) un Reinis Lapa (flauta).

Foto izstāde, kas tapusi sadarbībā ar kafejnīcu Darbnīca, Lielajā ielā 8, būs apskatāma ik dienu līdz 18. maijam.

Kā jau katrā Pianisma zvaigžņu festivālā, arī šajā ir gaidāmi pārsteigumi un jauninājumi. Viens no tādiem ir franču džeza koncerts, kas izskanēs pirmo reizi šajā festivālā. Festivāla atklāšanas koncertā tiks pirmatskaņoti divi no 12 Liepājas koncertiem, kurus Liepājas Simfoniskais orķestris ir pasūtījis dažādiem izciliem komponistiem.

XXII Starptautiskais Pianisma zvaigžņuu festivāls norisināsies no 22. līdz 27. aprīlim. Biļetes uz Pianisma zvaigžņu festivāla koncertiem nopērkamas „Biļešu Paradīzes” kasēs, kā arī www.bilesuparadize.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV