Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Aktieru pāris Eštons Kačers un Mila Kunisa pēc astoņu gadu pauzes atkal filmējas kopā

Easyget.lv, 08.04.2014. 09:23

Holivudas zvaigznes, TV un kino aktieris Eštons Kačers, kurs zināms pēc lomām filmās “Tauriņa efekts”, “Slepkavu pārītis”, “Nekādu saistību”, un ukraiņu izcelsmes aktrise, filmu “Melnais gulbis”, “Teds”, “Varenais no Oza zemes” zvaigzne Mila Kunisa pēc astoņu gadu pārtraukuma atkal filmējas kopā.
Aktieru pāris Eštons Kačers un Mila Kunisa pēc astoņu gadu pauzes atkal filmējas kopā

Kačers un Kunisa, kuri šī gada martā paziņoja par saderināšanos, iepazinās TV seriāla “That '70s Show” uzņemšanas laikā. Seriāls tika demonstrēts no 1998. līdz 2006.gadam, bet abu atveidotie varoņi seriālā bija pāris. Romantiskas attiecības ārpus filmēšanas laukuma viņi uzsāka 2012.gada pavasarī - dažus mēnešus pēc Kačera šķiršanās no aktrises Demijas Mūras. Kačers ar Mūru bija precējies sešus gadus, bet oficiāli viņu laulība tika šķirta tikai 2013.gadā. Savukārt pirms dažām nedēļām izklaides industrijas mediji ziņoja par Milas Kunisas grūtniecību, lai arī pāris pagaidām oficiālu informāciju par to nav izplatījuši.

Kā informē TV kanāls “E!” un citi avoti, Kačers un Kunisa šomēnes kopā būs redzami populārā seriāla “Two And a Half Men” sērijā. Seriālā Eštons Kačers iejūtas bagāta vecpuiša lomā, bet ar Milas Kunisas varoni jaunajā epizodē viņš izspēlē ainu, kurā tiek jokots par abu attiecībām reālajā dzīvē. Mila Kunisa no šonedēļas uz Latvijas kinoekrāniem būs redzama trillerī „Asinssaites" (“Blood Ties”) līdzās tādām zvaigznēm kā Klaivs Ouens, Mariona Kotijāra, Zoja Saldana un citiem.

Filmas “Asinssaites” video ar subtitriem latviski:

Foto: Mila Kunisa trillerī „Asinssaites". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV