Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Piekto reizi dejotājus aicina Latvijas Salsas maratons

Easyget.lv, 08.04.2014. 14:39

12. aprīlī Deju studijā ‘’Easy Dance’’ Vecrīgā, Kaļķu ielā 24, notiks 5. Latvijas Salsas maratons. Deju maratons sāksies plkst. 10.00 un ilgs līdz pēdējam dejotājam.

Plānots, ka pasākumā piedalīsies aptuveni 40 dejotāji no Latvijas.

„Iesaistīties maratonā aicinām ikvienu, kas vēlas dejot salsu – gan iesācēji, gan profesionāļi, jo galvenais ir piedalīties un gūt prieku. Dejosim pusotru stundu bez apstājas, tad 15 minūtes atpūtīsimies, tad atkal pusotru stundu dejosim un tā līdz pat pēdējam deju solim, ko veiks visizturīgākais pāris, visticamāk, nākamās dienas rītā,” stāsta maratona rīkotāja, Deju studijas ‘’Easy Dance’’ vadītāja Vita Taube.

Maratona dalībniekus vērtēs profesionāli tiesneši ar ilggadēju darba pieredzi dejotāju apmācībā un sacensību vērtēšanā – pasniedzēji no Kubas Angel Zaldivar Ramirez un Joan Cervantes Gutierez, Ieva Kemlere, Juta Vanaga kā arī divu iepriekšējo gadu Salsas maratona uzvarētāji Mihails Gubenko un Jekaterina Lavrentjeva.

Par dalībnieku enerģiju gādās konditorejas "Junge" sarūpētās uzkodas, kuras, svaigas un gardas, palīdzēs dejotājiem izturēt līdz beigām. Savukārt "Zaķumuiža" ar Latvijā iegūtu ūdeni veldzēs dalībnieku slāpes Salsas maratona pārtraukumos.

Latvijas Salsas maratona nolikums pieejams - http://easydance.lv/site/news/latvijas-salsas-maratona-nolikums/

Vairāk informācija – www.easydance.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV