Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

„Vides Fakti” komandu tiksies ar dabasdraugiem

Easyget.lv, 09.04.2014. 14:14

Otrdien, 15.aprīlī plkst.16.00 Eiropas Savienības mājā, Aspazijas bulvārī 28, Rīgā, aicina uz tikšanos neformālā gaisotnē ar TV raidījuma „Vides Fakti” komandu – raidījuma vadītāju Māri Olti, režisoru Andi Mizišu un sižetu autori Aigu Skrīveri.

Tikšanās laikā ikvienam interesentam būs iespēja diskutēt ar dzīves un profesionālās pieredzes bagātajiem raidījuma veidotājiem, uzzināt atbildes uz interesējošiem jautājumiem un gūt idejas personīgās karjeras attīstībai.

Režisors Andis Mizišs stāstīs, kā notiek raidījuma veidošana un tēmu izvēle, Māris Olte dalīsies raidījuma vadītāja pieredzē un informēs par šobrīd aktuālajām vides problēmām, savukārt Aiga Skrīvere atklās, kā tiek veidoti „Vides Fakti” sižeti.

Noslēgumā būs iespēja noskatīties raidījuma sižetu sēriju ar Ingmāra Līdakas, kurš ir viens no iemīļotākajiem dabas speciālistiem un dzīvnieku pazinējiem, piedalīšanos, kā arī ciklu par globālo klimata pārmaiņu ietekmi uz Latviju.

Raidījums „Vides Fakti” sešpadsmit gadu pastāvēšanas laikā ir kļuvis par vadošo vides un dabas tēmai veltīto raidījumu Latvijā, kas veido un ietekmē sabiedrisko domu Latvijā par vides aizsardzību. Raidījums skatāms Latvijas Televīzijas 1.programmā sestdienās plkst.19.00.

Andis Mizišs ir diplomēts kino režisors, kurš veido ne tikai televīzijas projektus, piemēram, TV realitātes šovu „Lauku sēta” un raidījumu „Četras istabas”, bet arī uzņem spēlfilmas un dokumentālās filmas.

Māris Olte studējis bioloģiju un ekoloģiju, ir dabas draugs un makšķernieks, kopš 1999.gada veido un vada dažādus TV un radio raidījumus, kā arī raksta blogu par makšķerēšanu nomad.lv projekta ietvaros.

Aiga Skrīvere ir pieredzējusi TV raidījumu sižetu autore un redaktore, strādājusi TV3, 2012.gadā pievienojusies „Vides Fakti” komandai.

Interesenti aicināti pasākumam pieteikties iepriekš, rakstot uz e-pasta adresi esmaja@esmaja.lv vai zvanot pa tālruni 67085445.

Atgādinām, ka visi pasākumi ES mājā ir bezmaksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV