Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Kukaiņi no Mākslas skolas dodas uz Mākslinieku namu

Easyget.lv, 10.04.2014. 13:09

No 12. aprīļa Bulduru Mākslinieku namā būs skatāma bērnu zīmēju un cotās tehnikās veidoto darbu izstāde „Kukaiņu pasaule”.
Kukaiņi no Mākslas skolas dodas uz Mākslinieku namu

Ik gadu Jūrmalas Mākslas skola sadarbībā ar Bulduru Mākslinieku namu rīko izstādi veltītu dabas aizsardzības tēmai. Šī gada tēma ir „Kukaiņu pasaule”. Jau ilgāku laiku bērni un skolotāji pēta un iepazīstas ar dažādu kukaiņu dzīvi, gan pie mums, gan visā plašajā pasaulē. Kukaiņi tiek gleznoti, zīmēti, līmēti, aplicēti, veidoti no māla, auduma un citiem materiāliem. Mazie bērni iepazīst daudzveidīgo kukaiņu dzīvi ar dejas, dziesmas un rotaļu palīdzību.

12. aprīlī plkst. 11.00 Bulduru Mākslinieku namā notiks izstādes „Kukaiņu pasaule” atklāšana. Izstādē būs apskatāmi mazo mākslinieku, kā arī viņu skolotāju zīmētie, gleznotie un veidotie darbi dažādās tehnikās.

10. maijā plkst. 15.00 notiks izstādes noslēgums, kas reizē būs arī Mākslas dienu sarīkojums. Pasākumā tiks apbalvoti labāko darbu autori, darbosies dažādas mākslas darbnīcas, notiks darbu izsole.

Mākslinieku nama darba laiki: otrdienās – piektdienās no plkst. 12.00–19.00, sestdienās no plkst. 12.00–16.00. Svētdienas, pirmdienas – brīvdienas.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV