Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Korejieši ieinteresējušies par latviešu animācijas filmu “Zelta Zirgs”

Easyget.lv, 10.04.2014. 13:21

Starptautiskajā televīzijas tirgū Mip TV Kannās par filmu studijas Rija pilnmetrāžas animācijas filmu "Zelta zirgs" īpašu interesi izrādījuši Korejas izplatītāji.
Korejieši ieinteresējušies par latviešu animācijas filmu “Zelta Zirgs”

Filmu studijas Rija vadītājs Vilnis Kalnaellis līdz 10. aprīlim piedalās starptautiskajā televīzijas tirgū MipTV Kannās Radošās Eiropas MEDIA ietvaros, kur ārvalstu kanāliem piedāvā Latvijas filmas.

Ņemot vērā Berlīnes festivāla laikā radušos interesi par trim jaunākajām Rijas piedāvātajām filmām – pilnmetrāžas animācijas filmu "Zelta Zirgs" (rež. Reinis Kalnaellis), spēlfilmu "OKI - okeāna vidū" (rež. Māris Martinsons) un dokumentālo filmu "Kapitālisms šķērsielā" (rež. Ivars Seleckis), studija turpina akcentēt uzmanību uz šīm filmām.

Pirmajā dienā lielākā interese bija par pilnmetrāžas animācijas filmu “Zelta zirgs”. Īpaši spilgti izpaudusies Korejas izplatītāju interese. Ir saņemti četri piedāvājumi no dažādām izplatīšanas kompānijām. Interese ir arī par filmas “Zelta Zirgs” izrādīšanu ASV, Indijā un Ķīnā, stāsta Rijas pārstāvji.

Animācijas filmu "Zelta zirgs" Latvijas kinoteātros sāks izrādīt septembrī.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV