Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

„Sarkanais stūrītis” un „Dzintara istaba” Mākslinieku namā

Easyget.lv, 10.04.2014. 14:32

Muzeja naktī Mākslinieku nams Bulduros, Muižas ielā 6 piedāvās izstādes un fotoakciju

Pagājušo gadu Mākslinieku nams pirmo reizi iesaistījās Starptautiskajā Muzeju naktī ar izstādi-akciju „Zaļā zara kabinets”. Muzeju nakts akcijas laikā uz Zaļa zara tika uzsēdināti un nofotografēti ap 300 cilvēku. Visa gada garumā Mākslinieku namā varējām staigāt pa „Zaļā zara koridoru”, kā arī skatīt Zaļās Muzeju nakts notikumu retrospekciju.

Šogad Starptautiskās Muzeja nakts tēma ir „Sarkans. Dzintars”. Mākslinieku nams ir izstrādājis izstādes tēmu „Sarkanais stūrītis” un „Dzintara Istaba”. „Sarkanais stūrītis” paredzēts, kā mākslinieku grupas izstāde (Lielā zāle), bet „Dzintara istaba” (Mazā zāle) - kā interaktīva, skatītājus iesaistoša fotoakcija, kas tiks papildināta ar nelieliem mākslas darbiem par dzintara tēmu, stāsta Mākslinieku nama vadītāja Agnese Bule. Fotoakcija Mākslinieku namā norisināsies tikai 17. maijā no plkst. 18.00 – 24.00.

Mākslinieki līdz 10. maijam plkst. 15.00 aicināti iesniegt darbus par tēmu „Sarkanais stūrītis” un „Dzintara istaba”. „Sarkanais stūrītis” paredzēts kā brīvu asociāciju plūsma, apcerot izstādes nosaukumu. „Dzintara istabas” darbu formāts jāietver 15x15 cm lielā laukumā un virsū esošā mākslas izpausmei saturiski vai formāli jābūt saistītai ar dzintaru.
Darbus digitāli var iesūtīt līdz 3. maijam. Darbus atlasīs un Muzeju nakts ekspozīciju veidos Mākslinieku nams sadarbībā ar Jūrmalas Radošo un Darošo biedrību „Raddar”.

Muzeju nakts izstādes „Sarkanais stūrītis” un „Dzintara istaba” Mākslinieku namā turpināsies līdz pat 14. jūnijam.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV