Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Notiks LALIGABA prozas lasījumi

Easyget.lv, 14.04.2014. 11:13

16. aprīlī pulksten 18 grāmatu un kultūrpreču mājā NicePlace Mansards – Rīgā, Barona ielā 21a (ieeja no pagalma) notiks Latvijas Literatūras gada balvai nominēto prozas darbu autoru lasījumi.
Notiks LALIGABA prozas lasījumi

Lasījumos piedalīsies spilgtāko 2013. gadā klajā laisto prozas darbu autori – Osvalds Zebris, Māra Zālīte, Gundars Ignats, Ieva Melgalve, Jānis Joņevs, kā arī ārvalstu literatūras darbu tulkotāji – Edvīns Raups, Dace Meiere, Maima Grīnberga. Lasījumus vadīs Starptautiskās Rakstnieku un tulkotāju mājas vadītāja Andra Konste, pasākumā muzicēs Biruta Ozoliņa.

Ieeja pasākumā ikvienam interesentam bez maksas.

Latvijas Literatūras gada balva (LALIGABA) ir nozīmīgākais gada notikums literatūras nozarē Latvijā, kas nodrošina literāro darbu profesionālu izvērtējumu un atzinību izcilākajiem darbiem, kas gada laikā nākuši klajā Latvijas rakstniecībā. Par balvas norisi kopīgi rūpējas Starptautiskā Rakstnieku un tulkotāju māja, Latvijas Rakstnieku savienība un Latvijas Literatūras centrs.

Balvas ieguvējs katrā no nominācijām tiks paziņots un apbalvots pasākuma noslēguma ceremonijā 2014. gada 24. aprīlī plkst. 18 mūzikas namā Daile, Rīgā Barona ielā 31. Balvas ieguvēji katrā nominācijā saņems naudas balvu un balvas simbolisko veidolu – LALIGABAs lampu, ko veidojusi dizaina studija „MĀJO”, iemiesojot ideju par grāmatu kā gaismas simbolu. Balvas pasniegšanas pasākumā tiks pasniegtas arī virkne LALIGABA atbalstītāju balvu.

Foto: Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV