Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

TV3 pēcpusdienās gaidāma jauna telenovele „Alkas pēc laimes”

Easyget.lv, 14.04.2014. 16:58

Mīlestība un draudzība, greizsirdība un kaislība, ģimenes attiecības un nenovīdība, bērnības sapņi un zaudējumi, kas iespaido visu dzīvi – jaunā vācu telenovele „Alkas pēc laimes”, kas aptver visplašāko attiecību, emociju un jūtu spektru, būs skatāma no 28. aprīļa darbdienās 14:30 kanālā TV3.

TV3 jaunā telenovele Alkas pēc laimes (Roads to happiness) ir aizraujoša un vizuāliem efektiem bagāta pēcpusdienu drāma. Pirms 18 gadiem plūdu katastrofa izposta četru jauniešu – Majas, Roberta, Grētas un Markusa – dzīves. Draugi pamet pilsētu, izveido jaunas attiecības, taču nespēj izdzēst no atmiņas pagājušo. Viņiem ir lemts satikties brīdī, kad tālāk var doties, tikai nokārtojot rēķinus ar pagātni.

Majas bērnības trauma

Maja Īverzena uzaug Noderzundā. Viņas idilliskā bērnība beidzas vienā naktī, kad Majai ir 12 gadu. Sākas plūdi, kas sagrauj lielu daļu iedzīvotāju māju un prasa vairāku cilvēku dzīvības. Plūdos smagi cieš arī Majas draugs un nevainīgās bērnības mīlestība Roberts, kuram ārsti nesola izveseļošanos. Majas tēvs ir atbildīgs par aizsargdambjiem un, izjūtot vainu par notikušo, meklē patvērumu alkoholā, iznīcinot sevi un ģimeni. Tāpēc neilgi pēc katastrofas Maja, salauztu sirdi, kopā ar mammu pamet Noderzundu. Ar laiku sāpes pierimst, pēc socioloģijas studijām Maja atrod sirdsmieru dārzniecībā, bet uzticamu dzīvesdraugu – savā socioloģijas pasniedzējā, par sevi krietni vecākajā Arturā.

Arturs Gross uzaug lielā un mīlošā ģimenē, agrā jaunībā apprecas, taču tiek pamests. Lai aizmirstu pārdzīvojumu, viņš nododas akadēmiskajai karjerai, iegūst doktora grādu socioloģijā un kļūst par pasniedzēju Berlīnes universitātē. Savā studentē Majā Arturs iemīlas no pirmā acu skata, un viņi kļūst par pāri. Abu jūtas ir tuvas un mīlošas, taču ne kaislīgas. Arturs vēlas Maju apprecēt, bet uzskata, ka attiecības būs ideālas tikai tad, kad Maja tiks pāri savai bērnības traumai. Tāpēc pāris atgriežas dzimtajā vietā Noderzundā. Taču abu jūtas gaida liels pārbaudījums, kad Maja satiek savu pirmo mīlestību Robertu.

Pirmā mīlestība

Roberts Ālzens ir ne tikai drosmīgs, bet arī turīgs vīrietis, uzaudzis jūras piekrastē, bagātu kuģu īpašnieku ģimenē. Dzīve luksusa pasaulē Robertu nav padarījusi ne lepnu, ne augstprātīgu. Pirms 18 gadiem piedzīvotajā katastrofā Roberts gandrīz iet bojā un nonāk komā. Kad viņš pamostas, viss ir mainījies un viņa pirmā mīlestība Maja – pametusi pilsētu. Šī šķiršanās Robertu sāpina vairāk par visu, taču laiks dziedē rētas... Kad Roberts pēc ilgiem gadiem satiek bērnības dienu draudzeni Grētu, šķiet – viņa ir īstā, un abi nolemj apprecēties. Tomēr šie plāni nepatīk Roberta ģimenei, kuri dēla līgavas godā gribētu redzēt kādu turīgāku dāmu… Bet kad īsi pirms kāzām pilsētā atgriežas Roberta pirmā mīlestība Maja, viņa dzīve sagriežas kājām gaisā…

Roberts un Grēta

Grētas Zandakeres vecāki aiziet bojā Norderzundas plūdos, kad viņai ir 13 gadu. Grēta pārvācas pie auklītes Hamburgā, taču drīz nonāk pie audžuvecākiem. Lai nesabruktu, Grēta nocietinās pret apkārtējiem, slēpjot savu trauslumu un neaizsargātību. Pret apkārtējiem Grēta izturas agresīvi un brīžiem neciešami. Grētas dumpīgais raksturs rada aizvien vairāk jaunu problēmu, kuras neviena audžuģimene nespēj izturēt. Grēta nemitīgi ceļo no vienas ģimenes pie otras, arvien vairāk un vairāk zaudējot pamatu zem kājām. Viņa pamet skolu un apceļo pasauli – strādā par krāsotāju Ņujorkā, par niršanas instruktori Seišelu salās, par kurjeri Tokio un šuvēju Bangladešā. Taču dziļi sirdī Grēta vēlas nopietnas attiecības un īstu mīlestību, kuras viņai tik ļoti pietrūcis bērnībā. Atgriezusies Frankfurtē, kādu dienu viesnīcā, kurā viņa strādā, Grēta satiek bērnības draugu Robertu. Abi jūt savstarpēju pievilkšanās spēku, un Grēta atskārš, ka vienmēr ir mīlējusi Robertu.

Pieķer sievu ar citu

Norderzundas traģēdiju piedzīvo arī Markuss Overbeks. Kad plūdi skar pilsētu, Markuss ir ceļā uz futbola treniņu. Plūdos cietušā Markusa dzīvību ārsti izglābj pēdējā brīdī. Pēc šī notikuma Markuss saprot, ka viņa dzīves mērķis ir glābt citu cilvēku dzīves. Pēc 18 gadiem Markuss, pabeidzis medicīnas studijas Freiburgā, dzimtajā pilsētā Norderzundā strādā par ārstu. Viņš ir precējies ar Aleksandru, ar kuru iepazinās prakses laikā. Taču kādu dienu Markuss pieķer sievu gultā kopā ar savu pacientu Svenu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV