Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Pavasara saulgriežu svinības Eduarda Smiļģa Teātra Muzejā

Easyget.lv, 14.04.2014. 17:13

Eduarda Smiļģa teātra muzejs 19. aprīlī aicina ikvienu uz jautru pavasara saulgriežu svinēšanu kopā ar Rīgas lībiešu dziesmu ansambli „Līvlist” un Rīgas Danču klubu, informē muzeja pārstāve Rūta Ķergalve.

Par godu pavasara atnākšanai, kad dienas kļūst garākas, naktis īsākas un daba atdzīvojas arī Latvijas Kultūras akadēmijas Eduarda Smiļģa Teātra muzeja dārzā, E. Smiļģa ielā 37/39, sestdien būs iespēja piedalīties dažādās pavasarīgās aktivitātēs. No pulksten 11:00 līdz 13:00 ikviens tiek laipni aicināts ieskandināt pavasara saulgriežus ar dejām, dziesmām, rotaļām, olu ripināšanu, kārtīgu izšūpošanos, mīklu minēšanu un citām jautrām izdarībām. Par muzikālo noformējumu, dziesmām un rotaļām gādās Rīgas lībiešu dziesmu ansamblis „Līvlist”, savukārt raitā deju solī ikvienu dejotgribētāju iesaistīs dejotāji no Rīgas danču kluba. Protams, neiztikt arī bez stiprākās un vistālāk ripojošās olas noskaidrošanas, tādēļ līdzi jāņem pašu krāsotas vistu olas.

Ieeja pasākumā bez maksas.

Interesentiem par īpašu cenu muzeja telpās būs iespēja apskatīt izstādi „Andris Freibergs. Scenogrāfija”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV