Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Pārsteidzoši fakti par Džesiju Eizenbergu

Easyget.lv, 15.04.2014. 10:39

25. aprīlī kinoteātros Latvijā sāks demonstrēt komisko trilleri „Dubultnieks” ar Džesiju Eizenbergu dubultlomā.
Pārsteidzoši fakti par Džesiju Eizenbergu

Fjodora Dostojevska stāsta „Dubultnieks” mūsdienu interpretācijā Džesijs Eizenbergs tēlo abas galvenās lomas, un viņam bija jāiejūtas divos pilnīgi pretējos raksturos. Filmā viņš atveido valsts ierēdni Saimonu Džeimsu un viņa kopiju Džeimsu Saimonu. Abi līdzinās viens otram kā divas ūdens lāses, taču viņu raksturi krasi atšķiras. Saimons ir bikls, lēnīgs un noslēgts. Džeimsam piemīt visas īpašības, kuru Saimonam trūkst, – viņš ir pašpārliecināts, harismātisks, viņam katrreiz vārds pie rokas, ko atbildēt. Dž. Eizenbergam bija krietni jāpūlas, attēlojot abu varoņu izturēšanos un sejas izteiksmi. Taču aktierim, kas bija nominēts balvai „Oskars” par lomu filmā „Sociālais tīkls” (atceramies viņu arī pēc filmas „Krāpšanas ilūzija”), meistarības netrūkst.

Piedāvājam dažus interesantus faktus par aktieri, kam šogad apritēja 30 gadu:

  • Filmas „Dubultnieks” uzņemšanas laikā starp Džesiju un viņa partneri Miu Vasikovsku sākās romāns. Pašlaik viņi ir pāris. 
  • Džesijs tēloja „Facebook” dibinātāja Marka Cukerberga lomu, tāpēc atteicās no profila šajā sociālajā tīklā.
  • Dž. Eizenbergs ļoti mīl kaķus un rūpējas par dzīvniekiem. Viņš ir veģetārietis un, lai nepiesārņotu vidi, bieži braukā pa Ņujorku ar velosipēdu.
  • Džesija māte ir profesionāla jokdare. Jau 20 gadu viņa uzjautrina bērnus svētkos un dzimšanas dienās aktiera dzimtajā pilsētā Īstbrunsvikā.
  • Aktiera vecvecāki bija aškenazi, viņi iebrauca Amerikā no Polijas un Krievijas.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV