Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

"Muļķību zinātne" pārsteidz ar traģikomiskiem trikiem

Easyget.lv, 15.04.2014. 11:54

Savulaik Einšteins ir teicis, ka visumam un cilvēku muļķībai nav robežu. Ja par pirmo vēl varētu šaubīties, otrās patiesīgums ir kā uz delnas - to spilgti apliecina jaunais raidījumu cikls "Muļķību zinātne" ("Science of Stupid"), kuru otrdien, 15.aprīlī, sāk demonstrēt televīzijas kanāls "National Geographic".
"Muļķību zinātne" pārsteidz ar traģikomiskiem trikiem

Tas būs aizraujošs un pamācošs raidījums gados jauniem skatītājiem, kuriem prāts tā vien nesas uz dažādām ēverģēlībām un gribas atkārtot, piemēram, Džekija Čana vai kāda cita pielūgsmes objekta cienīgus trikus. Jaunieši, skatieties raidījumu un uzzināsiet, kāpēc vienmēr nevajag akli sekot saviem elkiem, mudina "Fox International Channels" sabiedrisko attiecību konsultants Kārlis Bikšus.

Jaunajā 14 raidījumu ciklā apkopoti šokējošākie triki un eksperimenti, kas sava traģikomisma dēļ ir kļuvuši par interneta sensāciju ar miljoniem skatījumu un komentāriem, taču to izpildītājiem beigušies ar visnotaļ sliktām sekām, jo viņi nav zinājuši elementārus fizikas, bioloģijas un citus dabas likumus.

Pērn tīmekļa hita statusu ieguva video, kurā kāds vācietis pārvērtē savus spēkus un lec aizsalušā dīķī, jo ir pārliecināts, ka ielauzīs ledus virsmu. Diemžēl pārgalvim tas neizdodas. Vēl ļaunāk - viņš nokrīt uz slidenā ledus un gūst stiprus sasitumus.

Citos raidījumos redzēsi, kas notiek ar cilvēkiem, kuri ir pārliecināti, ka spēs apēst pasaulē stiprāko piparu, vai mēģina vienā piegājienā notiesāt ēdamkaroti kanēļa. Iepazīsimies ar vēl citiem pārdrošniekiem, kuri cenšas pārlēkt pāri braucošām automašīnām un mūra sienai vai veikt akrobātiskus paraugdemonstrējumus ar motociklu ļaužu pārpilnā ielā.

Viens no raidījuma trumpjiem ir tā vadītājs brits Ričards Hammonds, kas aizrauj skatītāju ar savu asprātību un trāpīgajiem jokiem, liekot izjust plašu emociju gammu, sākot no šoka līdz smiekliem un asarām.

Brīdinām - nekādā gadījumā neatkārtojiet raidījumā redzētos trikus! Tas var būt bīstami jūsu dzīvībai un veselībai!

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV