Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Kinoteātros sāk demonstrēt filmu “Avantūristi”

Easyget.lv, 17.04.2014. 08:48

18. aprīlī Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt romantisku piedzīvojumu filmu „Avantūristi" (“Авантюристы”).
Kinoteātros sāk demonstrēt filmu “Avantūristi”

Titullomas filmā “Avantūristi” izpilda Svetlana Hodčenkova, kura popularitāti ieguvusi ar lomām filmu franšīzē “Mīlestība un lielpilsēta”, romantiskā komēdijā “Dienesta romāns: mūsdienas”, trillerī “Metro”, godalgotajā lentē “Skārdnieks, drēbnieks, zaldāts, spiegs” un Holivudas kases grāvējā “Vilknadzis”, bet viņas ekrāna partneri ir Krievijas kinozvaigzne Konstantīns Habenskis (“Admirālis”, “Likteņa ironija 2”, “Dienas sardze”, “Nakts sardze” u.c.) un aktieris Deniss Švedovs.

“Avantūristi” ir stāsts par Katju un Andreju, kuri dodas uz Maltu atpūsties, taču tur nejauši satiek Katjas bijušo mīļāko Maksu - profesionālu nirēju, kurš slepeni nodarbojas ar dārgumu meklēšanu jūrā. Dodoties nirt, Katja atrod fragmentu no glābšanas vestes, kas piederējusi vācu zemūdenes jūrniekam. Noskaidrojuši, ka pie jūras dzelmē guļ vācu zemūdene, kas kara laikā pārvadājusi dārgumus no Maltas uz Vāciju, trijotne nolemj uzsākt tās meklējumus, iesaistoties virknē piedzīvojumu. Turklāt attiecības starp avantūristiem arvien vairāk sāk atgādināt mīlas trīsstūri.

Fragments no intervijas ar filmas centrālo zvaigzni, aktrisi Svetlanu Hodčenkovu:

Pastāstiet par savu varoni Katju. Vai jūs, gluži tāpat kā filmas varone, esat avantūriste?

Varu atklāt to, ka mana varone nonāk patiešām neparastā situācijā, jo viņu joprojām māc domas par pagātnes attiecībām, un esošās attiecības nepārliecina, tāpēc viņā rodas jūtu konflikts... Pārējo redzēsiet filmā! Bet pati savu aktrises darbu uztveru kā piedzīvojumu.

Vai bija nepieciešama īpaša sagatavošanās šai lomai un vai pati mīlat ūdeni un niršanu?

Jā. Man patīk niršana, dodoties atpūtas braucienos, taču lomai bija nepieciešama nopietna gatavošanās. Tādēļ Maltā ierados krietni pirms filmēšanas sākuma, lai pienācīgi trenētos.

Kā raksturojat darbu Holivudas projektos, kas jūs pārsteidza?

Bija bail neattaisnot uz sevi liktās cerības, jo amerikāņi strādā savādāk. Viņu pieeja, veidojot filmas, ir vairāk tehniska, aktieri strādā tehniski, kamēr krievu kino skola balstās uz jūtām. Jāņem vērā arī valodas barjera, akcents un runas maniere, ar kuru jāsaskaras krievu aktieriem un citiem ārzemniekiem Holivudā, taču kopumā veiksme Holivudā ir atkarīga no virknes dažādu apstākļu sakritības.”

Ko uzskatāt par savu lielāko sasniegumu?

Es domāju, ka mani lielākie sasniegumi mani vēl tikai gaida!

Foto: Svetlana Hodčenkova filmā “Avantūristi”. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV