Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

„Pop - Up mākslas galerija” aicina uz pavasara izstādi „Asni”

Easyget.lv, 17.04.2014. 09:33

Līdz 10. maijam „Pop - Up mākslas galerijā” skatāma spilgtāko pašmāju mākslinieku darbu izstāde „Asni”, kas veltīta pavasarim, visam plaukstošajam un no jauna atdzimstošajam krāsās, formās un sajūtās.
„Pop - Up mākslas galerija” aicina uz pavasara izstādi „Asni”

Galerijas:

Savu īpašo pavasari izstādē „Asni” atklās vairāk nekā 40 pašmāju autori, tostarp Inta Celmiņa, Alise Mediņa, Elita Patmalniece, Neonilla Medvedeva, Anna Laicāne, Juris Ģērmanis, Liena Baklāne, Paulis Postažs, Ilze Smildziņa, Kristīne Kvitka un daudzi citi, kuru darbos virmo svaigums, ziedonis un mīlestība, nedaudz noslēpumainas dūmakas un daudz nepieradināta zaļuma.

Līdzās košiem audekliem izstādē aplūkojami arī dizaineru un stikla mākslinieku darbi, pārstāvot plašu mākslas izpausmju spektru. Savukārt keramiķe Sanita Ābelīte galerijas apmeklētājus aicina uz smalki koķetu tējas tasi, izstādes „Asni” ietvaros klājot galdu ar saviem skaistākajiem keramikas darbiem.

Pavasara izstāde „Asni” atvērta katru dienu no plkst. 12:00 līdz 19:00 „Pop - Up mākslas galerijā”, tirdzniecības centra „Galleria Riga” 6. stāvā.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV