Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Indiešu dejas īpašā koncertā „Visuma deju vērojot”

Easyget.lv, 17.04.2014. 09:44

9. maijā plkst.19:00 teātra klubā Hamlets norisināsies Indiešu deju koncerts Vishva natya alokana jeb „Visuma deju vērojot”.

Koncertā uzstāsies dejotāji no Rīgas indiešu deju studijas „Bharata”. Indiešu klasiskā deja, ko cītīgi apgūst un piekopj Latvijas dejotāji, sola sniegt neatkārtojamu iespaidu, paplašinās redzesloku, veicinās interesi par cilvēka garīgajām un fiziskajām spējām, sekmēs izpratni par citu valstu kultūru. Kā zināms, mūsdienu Eiropā pastāvīgi dzīvo miljoniem daudz iedzīvotāju no citām valstīm un kontinentiem. Eiropas kultūras galvaspilsētā - Rīgā, katrs varēs atrast pasākumu savai gaumei un individuālajiem kultūras uzskatiem.

Indiešu deja ir gadsimtiem sena deja, līdz 20.gadsimta sākumam šī bija tempļu ceremoniju sastāvdaļa. Dejas skaistums un bagāta jūtu palete ļauj cilvēkam aizmirst ikdienas rūpes un ieslīgt citā dimensijā, kas aptver sevī gan emociju saspēli, gan zibenīgus ritmus, gan smalku elegantu kustību, gan spilgto krāsu buķeti. Tā ir harmonijas, spēka un maiguma pilna māksla. Šo stila burvību ir vērts redzēt ikvienam Rīgas viesim un iedzīvotājam.

Biļetes no 22. aprīļa var iegādāties Biļešu Servisa kasēs.

Informācija: www.bharata.lv, info.deja@inbox.lv un 29893978.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV