Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Foto: Atklāta Pētera Brīniņa fotoizstāde “Lūgšana”

Easyget.lv, 22.04.2014. 12:03

Neilgi pirms Lieldienām grāmatu un kultūrpreču veikalā “NicePlace Mansards” tika atklāja fotogrāfa un video mākslinieka Pētera Brīniņa pirmā foto personālizstāde “Lūgšana”.
Foto: Atklāta Pētera Brīniņa fotoizstāde “Lūgšana”

Galerijas:

Kā teic pats autors, izstāde ir veltīta tuvajiem un plašajam pasaules skatumam.

Fotogrāfijas, kuras tapušas uz vairāku desmitu gadus vecām fotofilmām un fotopapīriem. Fotogrāfijas, kuru sajūtu intensitātes līmeni sniedz ne vien tajās redzamajais attēls, bet arī to attīstīšanas process - apzināti paspilgtinātais un pārgaismotais, fotogrammas tehnikā tapušais. Fotogrāfijas, kuras ir ļoti personiskas un atklātas, kurās atspoguļoti fotogrāfa pēdējos desmit dzīves gadu svarīgākie mirkļi. Fotogrāfijas, kuras ļaus padomāt un sajust vērtības mums apkārt - draugi, ģimene, daba un laiks.

Apmeklētāji par izstādi:

“Pateicos par daili un vienkāršību.. Viss sarežģītais ir vienkāršs un otrādi. Tu radīji sajūtas un turpini radīt.. Lai saule!”

“Mani ļoti uzrunāja. Īpaši laiks – bija cerība, ka ilgi stāvot es nokļūšu vietā, laikā, kad jutos patiesi laimīga. Taču laiks ir nepielūdzams un to kā zināms nav iespējams pagriezt ne uz priekšu, ne atpakaļ.”

Izstāde skatāma līdz 8.maijam katru dienu (izņemot svētdienas) no plkst. 11:00 līdz 19:00. Ieeja bez maksas.

Vieta: NicePlace Mansards, (K.Barona ielā 21A, iekšpagalma ēka)

Foto: Pēteris Brīniņš fotoizstādes “Lūgšana” atklāšanā. Foto (c) Didzis Grodzs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV