Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Laima aicina iepazīt Rīgu kā leģendāru saldumu pilsētu

Easyget.lv, 24.04.2014. 09:10

Latvijas vadošais saldumu ražotājs Laima izveidojis pasākumu kompleksu, kas ļaus Eiropas kultūras galvaspilsētas programmas notikumu ietvaros iepazīt Rīgu kā leģendāru saldumu pilsētu.
Laima aicina iepazīt Rīgu kā leģendāru saldumu pilsētu

Pasākumu ietvaros radošās darbnīcas atklās senās šokolādes ražošanas tradīcijas Latvijā, jauna koncepta Laimas Mīlestības vēstniecībās būs iespēja baudīt labāko no Laimas un speciāla šokolādes produktu sērija sniegs informāciju par Rīgas skaistākajām vietām latviešu un angļu valodā, aicinot baudīt šo vietu burvību. Kopējās investīcijas, lai realizētu šo projektu ir vairāk kā 150 tūkstoši eiro, vēsta Nodibinājuma Rīga 2014 pārstāvis Mārtiņš Drēģeris.

Pirmā sastapšanās ar Laimas radīto notiks 29.aprīlī kultūras vasarnīcā Esplanāde 2014. Bet līdz gada beigām katram interesentam tos būs iespēja iepazīt, apmeklējot Eiropas kultūras galvaspilsētas programmas notikumus – koncertu „Dzimuši Rīgā”, Pasaules koru olimpiādi, gaismas festivālu „Staro Rīga”, Eiropas Kinoakadēmijas balvas pasniegšanas ceremoniju, kā arī vēl citos lielākos un mazākos Rīga 2014 notikumos.

Speciālās šokolādes produktu sērijas foto pieejami šeit: http://failiem.lv/u/ebxggaq

Saldumu ražotājs Laima vēlas sniegt atbalstu Rīga 2014 rīkotājiem, lai sekmētu to tradīciju atklāšanu, ar ko Rīga var lepoties gadsimtiem. Viena no tām neapšaubāmi ir šokolādes ražošanas tradīcija, jo vairāk nekā 140 gadu laikā arī Laimas šokolāde kļuvusi par Latvijas vizītkarti. Vēloties pateikties ikvienam šokolādes baudītājam, radītas jauna koncepta Laimas Mīlestības vēstniecības. Tās svētku norises vietās apmeklētājiem ļaus izbaudīt slavenākos, labākos, ekskluzīvākos Laimas šokolādes produktus. Savukārt tūristiem kā palīgs skaistāko Rīgas vietu atklāšanā būs konfekšu kārbas, kuru dizainā iekļauts vietu attēls un apraksts latviešu un angļu valodā, aicinot tās atrast un apmeklēt, lai izbaudītu Rīgas burvību.

 Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV