Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

LTV demonstrēs svētku koncertu „10 gadus kopā ar savējiem”

Easyget.lv, 25.04.2014. 10:23

Ceturtdien, 1. maijā, pulksten 22.05, atzīmējot Latvijas pirmos desmit gadus Eiropas Savienībā, Latvijas Televīzija (LTV) demonstrēs divu stundu garu izklaidējoši informatīvu programmu „10 gadus kopā ar savējiem”.
LTV demonstrēs svētku koncertu „10 gadus kopā ar savējiem”

Koncerta programmas pamatā ir izvēlētas 27 dziesmas, kas raksturo katru no Eiropas Savienības (ES) dalībvalstīm. Tās izpildīs Latvijā populāri solisti un mūziķi dažādos mūzikas žanros. Koncertā uzstāsies Valsts Akadēmiskais koris „Latvija” ar diriģentu Māri Sirmo, Sonora Vaice, Jolanta Gulbe, Inga Šļubovska, „Auļi”, Kristīne Kārkle – Puriņa, Intars Busulis, Aija Vītoliņa, Aija Andrejeva, Raitis Ašmanis, Daumants Kalniņš un citi pazīstami Latvijas mūziķi un dziedātāji. Svētku koncerta vadītājs – LTV žurnālists Uģis Joksts.

Līdzās dziesmām šajā vakarā izskanēs arī 27 ES dalībvalstu apsveikumi Latvijai. Dažāda vecuma cilvēki katrs savas valsts valodā mums sūtīs vēlējumu ar apliecinājumu un izjūtu, ka mēs visi – tuvāki vai tālāki kaimiņi Eiropas Savienībā - esam savējie.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV