Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Atceltas Dirty Deal Teatro iestudējuma “Kultūras fantoms” izrādes šajā sezonā

Easyget.lv, 25.04.2014. 11:26

Dirty Deal Teatro jaunā izrāde “Kultūras fantoms” pārcelta uz 2014/2015 gada sezonu

Dirty Deal Teatro komanda ir stingri pārliecināta, ka jebkurai izrādei, kurā mākslinieki ir ieguldījuši savu darbu, enerģiju un talantu, ir jāļauj nonākt līdz skatītājiem pirmizrādē. Diemžēl reizēm mākslas darbs neizdodas tāds, kādu to būtu vēlējušies tā radītāji un kādu būtu pelnījuši redzēt skatītāji. Izrāde “Kultūras fantoms” ir mēģinājums atrast tādu teātra valodu, kādā jauni skatuves mākslinieki varētu bez patosa un bez pārspīlētas ironijas runāt ar jauniešiem par latviešu tautas identitāti un tās kultūras vērtībām. Pirmizrādē varējām pieredzēt daudzsološu sākumu ļoti labai izrādei, kam tiks dota iespēja rasties un piedzimt nākamajā teātra sezonā, bet plānotās izrādes šajā sezonā tiek atceltas.

Teātris atvainojas par sagādātajām neērtībām, reizē ticot, ka lēmums ļaus rasties kvalitatīvam un pārdomas rosinošam darbam par tautas vēlmi pašsaglabāties un ka izrāde ir ļoti nepieciešama latviešu teātrī.

Skatītājiem, kas iegādājušies biļetes uz izrādēm “Kultūras fantoms” šajā sezonā, lūgums sazināties, rakstot uz e-pastu info@dirtydealteatro.lv vai zvanot 26626688.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV