Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Valmieras teātris jūnijā viesosies Rīgā

Easyget.lv, 28.04.2014. 13:11

Valmieras teātris ar izrādēm „Ziema zem galda” un „Bask@bols.lv” jūnijā viesosies teātra namā „Zirgu pasts”.
Valmieras teātris jūnijā viesosies Rīgā

Pasaka pieaugušajiem „Ziema zem galda” būs skatāma 6. jūnijā plkst. 19.00 un 7. jūnijā plkst. 13.00 un 18.00, savukārt atraktīva saruna par basketbolu un dzīvi „Bask@bols.lv” 4. jūnijā plkst. 19.00, informē VDT pārstāve Zane Ceriņa.

Rolāna Topora luga, ko Valmieras teātrī iestudējis režisors Ģirts Ēcis, vēsta par skaisto kāju īpašnieci, tulkotāju Floransu, un viņas apakšīrnieku kurpnieku Dragomiru, kurš ir tik trūcīgs, ka spiests mitināties... viņas pagaldē. Kad Dragomiram pievienojas viņa brālēns vijolnieks Gricka, šāda mākslinieciska sadzīvošana kļūst par iemeslu apkārtējo ļaužu skaudībai. Tomēr šī ir pasaka, tāpēc visiem jautājumiem atradīsies atbildes un problēmām – risinājumi.

Lomās: Māra Mennika, Māris Bezmers, Kārlis Neimanis, Imants Strads, Inga Siliņa.

„Bask@bols.lv” (rež. Regnārs Vaivars) atraktīvā sarunā aicina atbildēt uz jautājumiem: Vai atdodot sevi simtprocentīgi sirdslietai, kaut kas paliek pāri arī dzīvei? Kā sevi sagatavot smagam, mērķtiecīgam darba? Cik viegli ir izšķirties starp efektīgu trīspunktnieku un sīvu cīkstiņu zem groza? Vai no citiem iespējams prasīt to pašu, ko no sevis? Ko iespējams mācīties no nodevības? Šos un citus jautājumus izrādē iztirzās aktieris Rihards Jakovels, iejūtoties gan pavisam jauna cilvēka, gan nopelniem bagāta basketbola trenera lomā.

Biļetes uz izrādēm pieejamas „Biļešu paradīzes” kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Foto: Izrāde „Ziema zem galda”. Foto (c) Matīss Markovskis

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV