Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Saules muzejs aicina uz piecu gadu jubilejas pasākumu

Easyget.lv, 28.04.2014. 17:42

Saules muzejs aicina ikvienu uz piecu gadu jubilejas svinībām 3. maijā plkst. 12.00 līdz 21.00.

Kā informē muzje direktore Julianna Anufrijeva, pasākuma gaitā radošajā darbnīcā mazos apmeklētājus sagaidīs klauns, kurš palīdzēs bērniem radoši izpausties saulīšu krāsošanā. Atklāt sevī radošās spējas palīdzēs arī keramiķis Leonīds Cīrulis, ar kuru kopā var veidot neparastas lietas no māla. Saksofonistes no Strazdumuižas skolas, kuras vairākkārt kļuvušas par dažādu konkursu laureātēm, sola pārsteigt ar skaistajiem skaņdarbiem, bet pasākuma izskaņā varēsiet izbaudīt neparastas skaņas Saules un Jupitera gonga izpildījumā.

Saules muzeja piecgades svinībās tiks atklātas divas jaunas ekspozīcijas "Igauņu saules motīvi latviešu bērnu mākslā" un "Kur saulīte rotājās", kurās būs redzami dažādi vizuālās mākslas darbi, izšuvumi uz melna fona, apgleznoti koka šķīvji, kā arī hologrammu aplikācijas, kurās redzama Saule.

Muzeja jubilejas pasākuma gaitā tiks sveikti konkursa "Mana Saule" uzvarētāji, kuri pārsteidza ar neparasti izkrāsotajām ģipša saulītēm. Visi viesi tiks cienāti ar torti, kas tiks izgatavota pēc īpašās receptes!

Ieejas maksa: bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV