Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Rīgā būs skatāms šovs “Ledus laikmets dzīvajā!”

Easyget.lv, 29.04.2014. 10:24

Nākamā gada sākumā no 23. līdz 25. janvārim “Arēnā Rīga” būs skatāms ledus šovs “Ledus laikmets dzīvajā! Mamuta piedzīvojums” (Ice Age Live! A Mammoth Adventure).
Rīgā būs skatāms šovs “Ledus laikmets dzīvajā!”

Kā informē koncertaģentūras FBI pārstāvis Kristaps Kārkliņš, tas ir jaunākais “20th Century Fox” un Eiropas vadošā pasākumu producenta “Stage Entertainment” projekts. Aizraujošo uzvedumu iemīlēs visa ģimene – tajā izmantoti komēdijas elementi, dejas, kung fu, oriģināla mūzika, gaisa akrobātika, neiedomājami kostīmi, elpu aizraujoši specefekti un, protams, pirmklasīga slidošana. Tas viss apvienots unikālā arēnas ledus šovā un noturēs auditoriju spriedzē no sākuma līdz beigām – jaunā stāstā, kas balstīts uz pirmajām četrām “Ledus laikmets” filmām.

Uzvedums pirmizrādi piedzīvoja Londonas “Wembley” arēnā, un jau kopš izrādīšanas sākuma “Ledus laikmets dzīvajā!” iemantojis milzu popularitāti. Hamburgā sešus izpārdotus šovus apmeklēja vairāk nekā 30 000 cilvēku, bet Parīzē izrādes pulcēja vairāk nekā 54 000 skatītāju. Plānots, ka piecu gadu laikā turnejas priekšnesumus kopumā noskatīsies 4,5 miljoni apmeklētāju vairāk nekā 30 valstīs, 5 kontinentos.

Šovā klātienē atdzīvosies labi zināmie un iemīļotie animācijas komēdijas “Ledus laikmets” tēli no pirmajām četrām filmām. Uzvedums aizvedīs skatītājus aizraujošā piedzīvojumā kopā ar galvenajiem varoņiem – Sidu, Meniju, Diego un citiem. Turklāt tēli pārsteigs skatītājus ar savu vērienīgo izmēru, piemēram, mamuta Menija augums sniegsies pārsteidzošā 3,6 metru augstumā. Savukārt jaunā tēla – ļaunā putna Ēnas spārnu atvērums sasniegs iespaidīgus 4 metrus!

“Ledus laikmets” ir viena no visu laiku veiksmīgākajām filmu franšīzēm, kas līdz šim brīdim pasaulē nopelnījusi vairāk nekā 4 miljardus ASV dolāru.

Pie krāšņā šova režijas grožiem stāv Gijs Karons (Guy Caron), kurš strādājis arī pie “Cirque du Soleil” izrādēm “Ka” un “Dralion”. Tēlu vizualizācijas veidojis Maikls Karijs (Michael Curry), kura kontā ir darbs ar “Cirque du Soleil” un “Walt Disney” izrādēm, kā arī pie vairāku olimpisko spēļu atklāšanas un noslēguma ceremonijām.

Šova producents, Eiropas izklaides nozares gigants “Stage Entertainment”, ir strādājis arī pie mūzikliem “The Lion King”, “MAMMA MIA!”, “Cats”, “Phantom of the Opera”, kā arī daudziem ģimenes šoviem, ieskaitot virkni “Disney” teatrālo uzvedumu.

Biļetes uz ģimenes šovu “Ledus laikmets dzīvajā! Mamuta piedzīvojums” jau tagad ir nopērkamas www.ticketpro.lv un “Ticketpro” kasēs TC “Galleria Riga”, “Spice”, “Domina Shopping”, “Rīga Plaza”, “Sky&More”, “Olimpia”, “Rimi “Alfa””, “Rimi “Valdemārs””, “Rimi” Pulkveža Brieža ielā informācijas centros u.c.

Biļešu cenas pieaugušajiem no EUR 29. Bērniem līdz 15 gadu vecumam biļešu cenas no EUR 19. Bērniem līdz 3 gadu vecumam ieeja bez maksas (neaizņemot atsevišķu sēdvietu).

Šova izrādes norisināsies gan latviešu, gan krievu valodās. Izrādes garums – 2 stundas, ieskaitot 20 minūšu pārtraukumu.

Izrāžu grafiks:

Pirmizrāde 23. janvārī (piektdiena)
sākums plkst. 19:00 (ieeja no plkst. 17:45)
izrādes valoda - latviešu

Izrādes 24. janvārī (sestdiena)
sākums plkst. 11:00 (ieeja no plkst. 09:45)
izrādes valoda - krievu

sākums plkst. 15:00 (ieeja no plkst. 13:45)
izrādes valoda - latviešu

sākums plkst. 19:00 (ieeja no plkst. 17:45)
izrādes valoda - latviešu

Izrādes 25. janvārī (svētdiena)
sākums plkst. 11:00 (ieeja no plkst. 09:45)
izrādes valoda - latviešu

sākums plkst. 15:00 (ieeja no plkst. 13:45)
izrādes valoda - krievu

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV