Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Endrjū Gārfīlds: Nav svarīgi, kas slēpjas aiz Zirnekļcilvēka maskas

Easyget.lv, 29.04.2014. 10:34

Aktuālās 3D piedzīvojumu filmas “Apbrīnojamais Zirnekļcilvēks 2” (“The Amazing Spiderman 2”), titullomas izpildītājs Endrjū Gārfīlds, kurš popularitāti iemantojis ar lomām tādos projektos kā “Sociālais tīkls” un “Doktora Parnasa iedomu pasaule”, apgalvo, ka ir veltījis vairākus gadus, gatavojoties Zirnekļcilvēka atveidošanai, kā arī ir atklājis supervaroņa noslēpumu un nozīmi.
Endrjū Gārfīlds: Nav svarīgi, kas slēpjas aiz Zirnekļcilvēka maskas

“Lai arī šis varonis ir kļuvis par ikonu, patiesībā svarīgākais viņā ir maska un tērps. Nav būtiski, kurš slēpjas aiz Zirnekļcilvēka maskas, jo nozīmīgākais ir tas, ko viņš simbolizē. Viņš ir taisnības un visa labā aizstāvis,” intervijā atklāj Endrjū Gārfīlds. Savukārt uz jautājumu par to, vai filmā viņam nākas spēlēt nevis vienu, bet divus dažādus varoņus, aktieris atbild: “Mēs visi esam kā Pīters Pārkers, jo gluži kā viņš cīnāmies ar ikdienas problēmām, taču vienlaikus mūsos ir arī daļa no Zirnekļcilvēka, proti, mēs katrs varam veikt neparastas darbus.”

Jaunajā filmā, kas ir 2012.gadā iznākušās lentes turpinājums, Pīteram Pārkeram / Zirnekļcilvēkam nākas ne tikai izcīnīt uzvaru pār saviem iekšējiem dēmoniem un rūpēties par draudzeni, bet arī stāties pretī korporācijai “OsCorp” un zinātniekam Elektro, kas apdraud gan Pītera, gan Ņujorkas iedzīvotāju dzīves. Līdzās Gārfīldam filmā spēlē tādas zvaigznes kā Džeimijs Fokss (“Rejs”, “Atsvabinātais Džango”), Emma Stouna (“Kalpone”, “Trakā, dullā mīlestība”), Pols Džamati (“Sānceļi”) un citi. Režisora krēslā atgriežas pirmā “Apbrīnojamā Zirnekļcilvēka” veidotājs Marks Vebs. Filma uz Latvijas ekrāniem iznāca 25.aprīlī.

Video ar subtitriem latviski:

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV