Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Latvijas Leļļu teātrī - „Maija svētku piedāvājums”

Easyget.lv, 30.04.2014. 09:28

30. aprīlī no plkst. 10:00 līdz 18:00 visas biļetes uz Latvijas Leļļu teātra maija un jūnija izrādēm būs nopērkamas ar 30% atlaidi.

Akcijas laikā par izdevīgu cenu varēs iegādāties biļetes gan uz skatītāju iemīļotākajām izrādēm daudzu sezonu garumā – piemēram, „Brālītis un Karlsons, kas dzīvo uz jumta”, „Lācītis sirsniņā”, „Sniegbaltīte un septiņi rūķīši”, „Kā lauvēns draugu atrada”, „Un atkal Pifs”, gan uz teātra jaunākajiem iestudējumiem – „Brēmenes muzikanti” (latviešu un krievu trupā), „Makss un Morics”, „Trīs sivēntiņi un vilks” (latviešu un krievu trupā), „Slavenais pīlēns Tims” (latviešu un krievu trupā), gan uz Jāņu laika īpašo izrādi pieaugušajiem „Skroderdienas Silmačos”.

Biļetes par akcijas cenām būs iegādājamas Leļļu teātra kasē, visās „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās, kā arī internetā www.bilesuparadize.lv. Sīkāka informācija par izrādēm www.lelluteatris.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV