Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Džonijs Deps: Būt slavenam nozīmē būt bēglim

Easyget.lv, 05.05.2014. 13:16

Aktieris Džonijs Deps, kurš filmējies tādos kases grāvējos kā “Karību jūras pirāti”, “Alise Brīnumzemē”, “Edvards Šķērrocis”, “Svīnijs Tods”, “Tūrists” un virknē citu filmu, kā arī tiek ierindots starp vislabāk apmaksātajiem Holivudas aktieriem, apgalvo, ka viņš nemīl slavu un popularitāti.
Džonijs Deps: Būt slavenam nozīmē būt bēglim

Stāstot par savu jaunāko filmu, zinātniskās fantastikas trilleri “Transcendence”, kas patlaban tiek demonstrēts arī Latvijas kinoteātros, intervijā ASV TV kanālam “NBC News” Džonijs Deps atzīst: “Es joprojām neesmu pieradis pie popularitātes un visas šīs jezgas. Būt slavenam nozīmē būt kā bēglim. Nepārtraukti jādomā par dažādiem tehniskiem risinājumiem, piemēram, kā nokļūt viesnīcas numuriņā, kā no tā izkļūt... Vai arī kā doties vakariņās uz restorānu un kā bez liela trokšņa tikt prom.” Lai arī šie apgrūtinājumi Holivudas zvaigzni neiepriecina, aktieris atzīst, ka ir pagodināts un pateicīgs savu filmu skatītājiem un cienītājiem par atbalstu. “Manu filmu skatītājus es uzskatu par saviem priekšniekiem, jo viņi man dod darbu, samaksājot par kino biļeti. Tomēr, ja es varētu darīt savu darbu kā līdz šim, bet bez popularitātes un slavas, es noteikti izvēlētos šo opciju,” piebilst Deps.

Trilleris “Transcendence” ir stāsts par Doktoru Vilu Kasteru (Džonijs Deps) – vadošo pētnieku mākslīgā intelekta jomā, kurš lejupielādē savu prātu datorā un pēc nāves iegūst neierobežotu varu. Džonija Depa ekrāna partneri jaunajā filmā ir “Oscar” balvas laureāts Morgans Frīmens, Rebeka Hola, Pols Betanijs, Keita Mara, Kilians Mērfijs un citi. Filma ir godalgotā kinooperatora, ASV Kinoakadēmijas balvas ieguvēja Volija Fistera (“Memento”, “Pirmsākums”, “Tumšais bruņinieks” u.c.) debija režisora amatā.

Video ar subtitriem latviski:

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV