Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Visdārgākais Krievijas seriāls pārtapis kinofilmā „Virtuve Parīzē”

Easyget.lv, 06.05.2014. 11:30

Filma "Virtuve Parīzē", ko Latvijas kinoteātros demonstrēs no 9. maija, veidota pēc populārā Krievijas seriāla "Virtuve".
Visdārgākais Krievijas seriāls pārtapis kinofilmā „Virtuve Parīzē”

Seriālu "Virtuve" sāka uzņemt 2012. gadā, un tas tūlīt nokļuva Krievijas seriālu saraksta pirmajā vietā. Autoru mērķis bija radīt tādu produktu, kāda Krievijas televīzijas industrijā vēl nebija. „Virtuve” izcēlās ar kvalitāti, degsmi, humora piesātinātu scenāriju un lieliskiem aktieriem. Seriāls radīts pēc kino veidošanas principiem, nevis pēc televīzijas un ar to saistīto tehnoloģiju principiem.

Īstenot autoru ambīcijas līdzēja profesionāļu komanda un, protams, lieli izdevumi. „Virtuve” ir visdārgākais seriāls Krievijas televīzijas vēsturē. Pirmajā sezonā vienas sērijas radīšana izmaksāja 150 tūkstošus eiro. 20 tūkstošu eiro bija jāmaksā tikai par ievadsērijā atskaņotās Bejonsē dziesmas „If I Were A Boy” izmantošanas tiesībām. Skatītāji prata novērtēt autoru pūles – jau pirmajā demonstrēšanas sezonā „Virtuve” kļuva par vispopulārāko komēdijseriālu.

Seriāla režisors Dmitrijs Djačenko pazīstams pēc tādiem projektiem kā „Par ko runā vīrieši” un nesen demonstrētās komēdijas „Ātrāk nekā truši”. Seriāla „Virtuve” panākumu iedvesmots, viņš sāka veidot pilnmetrāžas filmu par dzīvi, kas kūsā restorāna virtuvē. Lai nezustu intriga, režisors pārcēla restorānu „Klods Monē” uz Franciju. „Virtuve Parīzē” iecerēta kā seriāla trešās un ceturtās sezonas starpposms.

Filma uzņemta 2013. gada vasaras beigās. Tikai trīs nedēļu laikā grupai bija jānofilmē viss materiāls. Darbs bija ļoti intensīvs, taču ar franču kino profesionāļu atbalstu viss tika paveikts laikā.

Daudzas epizodes uzņemtas Parīzes ievērojamākajās vietās, tāpēc filmā netrūkst mīlas, modes un, protams, gardēžu galvaspilsētas skatu. Seriāla cienītājus priecēs iemīļotie varoņi neaizmirstamo Parīzes ainavu fonā. Visus pārējos „Virtuve Parīzē” saistīs smalkā humora un jauno ideju dēļ. Tāda komēdija vēl nav redzēta!

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV