Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

„radi!2014” ieskaņā aicina piedalīties Ideju vingrotavā

Easyget.lv, 06.05.2014. 15:17

Radošās darbības nedēļā „radi!2014” Kultūras ministrija sadarbībā ar Britu padomi Latvijā un citiem partneriem organizē Ideju vingrotavu ar Latvijas un ārvalstu dizaina un radošo industriju ekspertu piedalīšanos. Pasākums norisināsies 13.maijā no plkst.10:00 līdz 16:00 Rīgas Tehniskās universitātes Radošo industriju centrā (Āzenes ielā 18).

Radošās darbības nedēļas „radi!2014” mērķis ir informēt un izglītot Latvijas sabiedrību par radošo industriju potenciālu un attīstību, kā arī stimulēt jaunu partnerību veidošanos dizaina domāšanas kontekstā.

Ideju vingrotavā:

  • uzzināsim vairāk par radošajām industrijām un starpdisciplinārām partnerībām kontekstā ar dizainu, dizaina domāšanu; 
  • atklāsim labās prakses piemērus; 
  • uzsāksim Radošo partnerību programmu 2014-2015.

Kopīgi tiks diskutēts par to, kas ir dizaina domāšana un kāda ir dizaina prakse Eiropā – kā dizains kā stratēģisks instruments sekmē radošo industriju sektora izaugsmi Eiropā, kāda ir dizaina loma Eiropas inovāciju politikas kontekstā un kādas ir iniciatīvas dizaina inovāciju jomā Eiropā. Tāpat netiks izlaisti būtiski jautājumi par dizaina ietekmi ikviena sabiedrības locekļa dzīves kvalitātē un labbūtībā (well-being), kā arī tiks pārrunāts, kādiem tad jābūt nosacījumiem, lai veidotos veiksmīgas partnerības radošo industriju sektorā un citās jomās.

Pasākumā laipni aicināti piedalīties radošo industriju profesionāļi, uzņēmēji, studenti, mācībspēki, valsts un pašvaldības iestāžu darbinieki un citi interesenti.

Vairāk par reģistrēšanos un pasāuma programmu www.radilatvija.lv
Organizē Kultūras ministrija sadarbībā ar Britu padomi Latvijā, Rīgas Tehniskās universitātes Radošo industriju centru un citiem partneriem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV