Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Piedalies konkursā un laimē ielūgumus uz komēdiju „Virtuve Parīzē”!

Easyget.lv, 08.05.2014. 10:00

9. maijā Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt kinofilmu „Virtuve Parīzē”.
Piedalies konkursā un laimē ielūgumus uz komēdiju „Virtuve Parīzē”!

Visdārgākais Krievijas seriāls „Virtuve” ir tik populārs, ka to skatās pat tie, kuri nemēdz skatīties seriālus. Šī komēdija kvalitātes ziņā neatpaliek no Rietumos producētajām, bet ir vēl smieklīgāka. Tagad tā pārtapusi kinofilmā „Virtuve Parīzē”.

„Klods Monē” ir plaukstošs franču restorāns Maskavā, tāpēc tajā rīko Krievijas un Francijas prezidentu tikšanās. Restorāna šefpavārs gatavojis gan saldus, gan sāļus ēdienus. Viņš mazliet uztraucas, bet ir drošs, ka nekritīs kaunā. Lieliskais restorāna personāls visādi cenšas viņam iztapt. Taču komanda cieš sakāvi, un restorāns jāslēdz.

Tomēr „Kloda Monē” īpašnieks Dmitrijs Nagijevs (pazīstamais Krievijas izklaides industrijas darbinieks tēlo sevi) nebēdājas. Viņš kopā ar šefpavāru nolemj atvērt jaunu restorānu – šoreiz Parīzē. Uz mīlas un gardēžu pilsētu viņi ved līdzi visu kulināru komandu, un to gaida liels, gards un bez šaubām neticami jautrs darbs. Ēdienu frančiem gatavos pavārs Maksims, kas mūždien ievāra putru. Par to, lai viss labi izskatītos, jāgādā seksuālajai menedžerei Viktorijai, kas putrai piemet pa pipariņam.

Līdz 12. maijam pareizi atbildi uz jautājumiem un laimē 2 ielūgumus uz filmu kinoteātrī Kino Citadele!

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV