Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Dailes teātrī sāksies abonementu maiņa un pārdošana

Easyget.lv, 09.05.2014. 10:02

12. maijā sāksies Dailes teātra 2014./2015. gada sezonas abonementu maiņa un pārdošana.

Nākamajā sezonā Dailes teātra abonementu īpašniekiem tiks piedāvātas piecas izrādes. 19.septembrī paredzēta Lī Hola traģikomēdijas „Vakariņas ar Elvisu” pirmizrāde, kam režisors būs Jans Villems van den Boss. 14.novembrī plānota Gistava Flobēra melodrāmas „Bovarī kundze” pirmizrāde, to iestudēs lietuviešu režisors Rolands Atkočūns. Nākamo Lielās zāles iestudējumu veidos Dž.Dž.Džilindžers – 9.janvārī notiks Maksima Gorkija drāmas „Saules bērni” pirmizrāde. Pavasarī Dailes teātrī atgriezīsies bulgāru režisors Aleksandrs Morfovs, kurš veidos Kena Kīzija drāmas „Kāds pārlaidās pār dzeguzes ligzdu” iestudējumu, kam pirmizrāde paredzēta 20.martā. Piektās izrādes, kuru iestudēs Dž.Dž.Džilindžers, nosaukums tiks paziņots vēlāk.

Atkarībā no sēdvietām zālē, viena abonementa cena piecām izrādēm ir 55 un 65 EUR.

Dailes teātris abonementu īpašniekiem 2014./2015.gada sezonā piedāvās 25% atlaidi Mazās un Kamerzāles izrāžu biļetēm, Ziemassvētku koncertam un skolas sākuma svinību pasākumiem un izrādēm. Abonementu īpašniekiem būs iespēja pieteikties ikmēneša ekskursijām, kā arī saņemt īpašus uzaicinājumus uz ārpusrepertuāra pasākumiem.

Dailes teātra abonementus var iegādāties Dailes teātra kasē. Informācija – www.dailesteatris.lv, kā arī pa tālruni 67294444 vai rakstot uz e-pastu inta@dailesteatris.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV