Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Izdota Džeinas Fellonas grāmata „Kā tikt vaļā no Metjū”

Easyget.lv, 09.05.2014. 11:26

Izdevniecība "Dienas Grāmata" laidusi klajā angļu chick-lit (romantiskās komēdijas žanrs, kuras zināmākie paraugi varētu būt “Bridžitas Džounsas dienasgrāmata” un “Sekss un lielpilsēta”) rakstnieces Džeinas Fellonas romānu "Kā tikt vaļā no Metjū".
Izdota Džeinas Fellonas grāmata „Kā tikt vaļā no Metjū”

Romāna šarms un intriga slēpjas asprātīgajā un dzēlīga humora piesātinātajā veidā, kā autore romantisko romānu piespiež iekosties pašam astē. It kā viss ir pēc ierastiem romantiskā žanra noteikumiem: galvenās varones sapņu princis (viņas priekšnieks un precējies mīļākais vienā personā) pēc daudzu gadu gaidīšanas beidzot neticamā kārtā tomēr stāv ar koferiem viņas dzīvokļa durvīs… taču šeit pasaka beidzas. Helēna nu ierauga sevi reālajā pasaulē, kur, izniekodama vairākus gadus šīm attiecībām, ir zaudējusi ne tikai draugus, bet arī pēdējās karjeras iespējas, pasaulē, kurā šarmantais mīļākais pārvērties par kaitinošu un visai parastu pirmspensijas vecuma vīrieti filca čībās, pasaulē, kurā nu jau biedējoši reāli mīt arī Metjū pamestā sieva un meitas, un Helēnai nav citas iespējas glābt savu atlikušo dzīvi, kā vien tiekot vaļā no Metjū. Bet kā?

No angļu valodas tulkojusi Aija Uzulēna

Cieto vāku sējums, 320 lpp., izdota 2014. gadā.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV