Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Kaspars Gods jubileju svinēs ar izrādi „Viss par vīriešiem”

Easyget.lv, 09.05.2014. 12:44

22. maijā 40 gadu jubileju svinēs aktieris Kaspars Gods, savukārt skatītāji viņu varēs sveikt 23. maijā, kad par godu aktiera dzimšanas dienai tiks spēlēta viena no Liepājas teātra izrādēm ilgdzīvotājām – „Viss par vīriešiem”, kas ir repertuārā jau no 2007. gada un kurai izveidojies prāvs fanu pulciņš, kas izrādi gatavi skatīties neskaitāmas reizes.
Kaspars Gods jubileju svinēs ar izrādi „Viss par vīriešiem”

„Liepājas teātrī 40 gadu jubilejas svinēt iesāka Pujāts, turpināja Dombrovskis, tagad pienākusi mana kārta, it īpaši tāpēc, ka vēl nevienam štata aktierim 50 gadu nav, tāpēc jāsvin jau tagad,” smejas K. Gods. „Beidzot mēs visi trīs (bez K. Goda izrādē piedalās arī aktieri Leons Leščinskis un Egons Dombrovskis) esam sasnieguši īsto vecumu, kāds norādīts lugā „Viss par vīriešiem”. Tagad to patiešām drīkstam spēlēt un iespējams izrāde atdzims jaunā kvalitātē. Es gan neticu, ka ir kāds, kurš izrādi vēl nav redzējis, varbūt, ka neviens nemaz neatnāks?” viņš smejoties turpina.

Izrādes laikā tiek attēlotas un izdzīvotas vairāku vīriešu dzīves. Trīs aktieri, četri stāsti (draugi, tēvs, mīla, striptīzs), piecas pārvērtības (kā piektā – draugi sirmā vecumā). Mozaīku spēle – izrāde epizodēs, kas, savijoties kopā, iezīmē vienotu mūsdienu vīriešu pasauli, lai cik arī atšķirīgas nebūtu viņu dzīves. Varoņi izrādes laikā izdzīvo visas iespējamās vīrieša dzīves hipostāzes.

K. Gods ir Liepājas teātra aktieris kopš 1996. gada. It īpaši pēdējos gados viņš guvis daudz skatītāju mīlestības, kā arī kritiķu atzinības: 2010. gadā saņēmis „Spēlmaņu nakts” balvu nominācijā „Gada aktieris otrā plāna lomā” par Harija lomu izrādē „Hanana”. Skatītāji aktieri uz skatuves var redzēt arī Robežsarga lomā izrādē „Ragana”, dona Alfons D’Estes lomā izrādē „Lukrēcija Bordžija”, Bābuša lomā izrādē „Sasodītais sarkanais mēness” u.c.

Jau pavisam drīz K. Gods iejutīsies Toma Bjūkenena – Getsbija iemīļotās Deizijas vīra – lomā topošajā Dž.Dž.Džilindžera melodrāmā „Lielais Getsbijs” (pirmizrāde jau 16. maijā).

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV