Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Noslēgsies literāro pasākumu cikls „Pavasara gaidītāji”

Easyget.lv, 15.05.2014. 10:29

Šodien, 15. maijā plkst. 18.00 Mazajā Ģildē norisināsies jauno un topošo literātu darbu autorlasījumu cikla „Pavasara gaidītāji” noslēdzošais pasākums.
Noslēgsies literāro pasākumu cikls „Pavasara gaidītāji”

Literārais cikls „Pavasara gaidītāji” Mazajā Ģildē tika aizsākts 2013. gada pavasarī ar trīs pasākumiem, kuros tikās jaunie un topošie literāti, uzstājoties ar savu prozas un dzejas darbu lasījumiem. 2014. gadā cikls tiek turpināts ar diviem pasākumiem, no kuriem pirmais norisinājās 24. aprīlī.

Pasākuma laikā ar savu prozas un dzejas darbu autorlasījumiem uzstāsies Agnija Kazuša, Elīna Zālīte, Dainis Deigelis, Inese Muceniece, Jana Kolbina un Laima Mūrniece.

Tradicionāli jauno literātu cikla pasākumus ir muzikāli papildinājuši jaunie mūziķi un grupas, šajā reizē klausītājiem būs iespēja dzirdēt priekšnesumus, kurus izpildīs dziedātāja Anita Intaite, kā arī jaunā mūziķe Sintija Kursīte.

Anita Intaite ir dziedātāja, komponiste un tekstu autore, kas dziesmas raksta jau no 14 gadu vecuma. Savu aktīvo darbību rokmūzikā sākusi grupā „Carpe Diem”, kas aktīvi koncertējusi arī ārpus Latvijas robežām. Vēlāk pievienojusies grupai „WakeNC”. Kopš 2011. gada viņa uzstājas kā soliste ar savām dziesmām un ir sadarbojusies arī ar vairākiem Latvijā populārām grupām - „Dzelzs Vilks”, „Tumsa”, „Colt” un citiem.

Sintija Kursīte ir jaunā mūziķe, kura līdz šim vēl nav bijusi plaši pazīstama Latvijā, tomēr viņas talants neatstāj vienaldzīgu nevienu klausītāju.

Ieeja uz pasākumu bez maksas. Projektu organizē Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrs „Mazā Ģilde” ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta un Latvijas Universitātes atbalstu. Plašāka informācija www.facebook.com/MazaGilde

Foto: Cikla „Pavasara gaidītāji” 24. aprīļa pasākums. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV