Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Muzeju nakts Rīgas Pašvaldības policijā

Easyget.lv, 15.05.2014. 15:03

Otro gadu arī Rīgas Pašvaldības policija ir Muzeju nakts dalībnieks.
Muzeju nakts Rīgas Pašvaldības policijā

17.maijā no pulksten 19.00 līdz 01.00 ikviens būs gaidīts Rīgas Pašvaldības policijas Centra pārvaldē Hanzas ielā 7, kas atrodas pavisam tuvos kaimiņos Latvijas Ugunsdzēsības muzejam.

Policijas apmeklējuma laikā būs iespēja uzzināt par Rīgas Pašvaldības policijas vēsturi, aplūkot muzeja eksponātus – policistu formas tērpus, atpazīšanas zīmes, ekipējumu un tehniskās iespējas toreiz un tagad.

Pavisam īstus mūsdienu operatīvos transportlīdzekļus Muzeju nakts apmeklētāji varēs aplūkot policijas pārvaldes pagalmā, kā arī būs iespēja ielūkoties pavisam īstā policijas dežūrdaļā. Arī policista rīcībā esošā bruņojuma – elektrošoka pistoles, steka-tonfas, bruņuvestes un šaujamieroča aplūkošana būs iespējama šī pasākuma laikā.

Bērnus, kuri policiju Muzeju naktī apmeklēs kopā ar saviem vecākiem, sagaidīs policijas inspektori un policijas palīgs suns Rotto, lai aprunātos par to, cik droši jūtamies mājās, skolā pilsētā un kā pareizi rīkoties neparastās situācijās.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV