Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Melngalvju namā apskatāma "Guerlain" smaržu nama izstāde

easyget.lv, 30.05.2007. 09:30 | komentāri (2)

Festivāla "Francijas pavasaris" laikā 29.maijā Rīgā, Mengalvju namā, tika atklāta slavenā franču zīmola "Guerlain" smaržu un dekoratīvās kosmētikas izstāde. Uz atklāšanu bija ieradies arī pārstāvis no ģimenes, kas radīja zīmolu.
Melngalvju namā apskatāma "Guerlain" smaržu nama izstāde

Galerijas:

Rīgā izstāde būs atklāta līdz 17.jūnijam un tajā varēs iepazīties ar smaržu, skaistumkopšanas un kosmētikas produktu pasauli.

Ar vairāk nekā 700 radītām smaržām, kuru aromātisko kompozīciju elements ir dabīgās izejvielas, "Guerlain" nams veicinājis būtiskākas pārmaiņas parfimērijas industrijā.

Pazīstamu un mazāk pazīstamu smaržu atklāšana izstādē būs aromātisks piedzīvojums, savukārt vizuālu baudījumu varēs gūt, aplūkojot fotogrāfijas ar ievērojamu mākslinieku veidotām senām reklāmām.

Šīs izstādes apmeklējums būs kā ekskursija, kurā laika jēdziens nepastāv, jo arī Gerlēna radītais ir kas ārpus laika esošs. Šī firma, kura pieder pie LVMH grupas un kurai drīz apritēs 180 gadi, joprojām ir luksusa industrijas virsotnē. Ar vairāk kā 26 filiālēm Gerlēna smaržu nams ir pasaulslavens zīmols un tā ļoti selektīvais izvietojums izplata tā pieredzes un zināšanu rezultātu visos kontinentos.
 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV