Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Seriāls “Neprāta cena” noslēdz sezonu, bet starts tiek dots mēneša konkursam!

easyget.lv, 04.06.2007. 17:00 | komentāri (1)

Pagājušajā ceturtdienā, 31.maijā, LTV seriāla “Neprāta cena” radošā komanda Latvijas Televīzijas studijā šosezon kopā sanāca pēdējo reizi, lai pirms došanās atvaļinājumā nofilmētu sezonas pēdējo sēriju, kura ēterā būs 28. jūnijā.
Seriāls “Neprāta cena” noslēdz sezonu, bet starts tiek dots mēneša konkursam!
Iztēlojoties, ka seriāla varoņi, krājot spēkus rudenim, atvaļinājumu draudzīgi nolēmuši pavadīt Parīzē, LTV1 saviem skatītājiem jūlijā un augustā “Neprāta cenas” sēriju vietā piedāvās ne mazāk iecienītos seriālus “Komisārs Reksis”, “Kā jums pakalpot” un “Miss Mārpla”, bet “Neprāta cenas” notikumiem turpināsim sekot no 3. septembra.

Tomēr vasaras atvaļinājums nebūt nenozīmēs šķiršanos no “Neprāta cenas” pavisam: jau šobrīd seriāla cienītāji var iesaistīties tikko izsludinātajā Mēneša konkursā, kas no 1. jūnija rit LTV1 interneta mājas lapā (www.ltv1.lv), kur apskatāmas arī seriāla fotogalerijas. Turpmāk katra mēneša pirmajā datumā tiks publicēti desmit jautājumi, kuri būs gana āķīgi: uz tiem būs iespējams atbildēt vien tad, ja rūpīgi sekots līdzi seriāla notikumiem ēterā. Par uzvarētājiem tiks atzīti pirmie pieci pareizo atbilžu autori, kuri pirmie būs precīzi atbildējuši uz visiem desmit jautājumiem.

Balvas - kārdinošas un neparastas: uzvarētāji tiks ne tikai pie seriāla "Neprāta cena" mūzikas autora Ainara Mielava visjaunākā DVD albuma "Tad, kad pasauli pārdos", bet arī pie randiņa ar seriāla "Neprāta cena" aktieriem seriāla uzņemšanas laukumā - Latvijas Televīzijas 6. studijā (neiztrūks arī kopīga fotografēšanās)! Starp citu, neskatoties uz to, ka seriāla varoņus jūlijā un augustā ēterā nesatiksim, mēneša konkurss internetā būs aktuāls tik un tā: uzvarētāji tiks paziņoti katra mēneša pirmajā datumā – brīdī, kad tiks publicēti jaunie jautājumi.

Pirmā mēneša (jūnija) konkursa uzvarētāju tikšanās ar aktieriem notiks jau pirmajā seriāla uzņemšanas nedēļā pēc vasaras atvaļinājuma – jūlijā.

Atgādināsim, ka seriāls “Neprāta cena” LTV1 ēterā ir kopš 2006. gada 9. oktobra, strauji iekarojot skatītākā seriāla statusu Latvijā. 29. martā tas svinēja jau 100. sērijas ētera svētkus, un tā uzņemšana tiek plānota vairāku gadu garumā.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV